DOLINA TUGE

27. srpanj 2016 ob 23:22 | 325
Mislila sam da je tako jednostavno penjati se stepenicama na vrh, ali nije. Još me možete naći u dolini tuge, gdje pogledom prema gore pokušavam savladati tu prepreku. Toliko tuge je u meni da mi je korak težak, ali želja da dođem na vrh me vuče. Ne želim ostati u ovoj prokletoj dolini, gdje se samo sa sjenkama družim. Želim van. Želim osjetiti sunce na svom licu i vjetar u kosi, osjetiti život.

Voljela bih ja da mogu da živim bez ljubavi, bez osmijeha, bez vjere u nemoguće, bez suza koje se s tugom miješaju, bez tebe. Voljela bih ja da mogu prolaziti pored tebe da te ne primijećujem, ili da kao sunce spavam iza planine, sanjajući vedra jutra. Osjećam se tako bez veze. Nakon svega što smo prošli mislim da te još uvijek želim. Nedostaje mi sve tvoje. Nedostaju mi tvoje oči na meni. To ti nisam rekla. Nisam ti dosta toga rekla što sam trebala reći. Ponekad vidim tvoj lik kad sklopom oči, onda se pitam, gdje ja pripadam kad nisam s tobom?

Ako me želiš vidjeti, ako želiš vidjeti da li još uvijek postojim dođi, naći ćeš me u dolini tuge. Pomozi mi da vidim svjetlost dana. Navikla sam ja na tebe, navikla da te viđam, da budem tvoja. Ne mogu sebe da pobijedim. Ljubav je od mene jača, još me tebi vuče, još uvijek te volim.

"Unac"

ღ Povlačim se u tišinu krijući u sebi tajnu zatvorenog pogleda, pokušavam otkriti smisao života u ovom vrtlogu pretočenih dana i zasićenoj praznini neuhvatljive prošlosti.ღ Unac

Komentari 12

moraš se , ako želiš komentirati
Lady_M
Lady_Mprije 2 mjeseca

Nekada je teška ta planinarska oprema, a nekada je lep krajolik u dolini tuge i ljudi koje sretneš.

-ami
-amiprije 2 mjeseca

ovo si dobro rekla .. često se u toj dolini pronađe pravi prijatelj .. nisam o tome razmišljala ali je to tačno .. eto, u svemu treba tražiti pozitivnu stranu svega :))))

Lady_M
Lady_Mprije 2 mjeseca

...i onda zajedno uz brdo dok ne siđu u sledeću dolinu, tuge.

Sanya
Sanyaprije 2 mjeseca

Izlaz je uvijek tu negdje...samo naviknemo na te doline pa ne vidimo taj tracak svijetla koji nas vodi prema izlazu... :)*

-ami
-amiprije 2 mjeseca

izlaz se nađe kad se najmanje nadamo :))**

Sanya
Sanyaprije 2 mjeseca

Da...iako nisam dugo u to vjerovala... :)*

-ami
-amiprije 2 mjeseca

eto, kad to spoznaš, ni jedan ti uspon nije težak jer znaš šta te na kraju čeka :))))

Sanya
Sanyaprije 2 mjeseca

Daaaaa... :)*

hoppe1111
hoppe1111prije 2 mjeseca

ovo me baš...rastuži.....;*

-ami
-amiprije 2 mjeseca

ne čitaj :))) ostani u svojoj oluji :)))**

Besna_Glista
Besna_Glistaprije 2 mjeseca

Jooj ova predivna dusa mora da nadje ljubav prema sebi, nekako me jako dirnuo ovaj vapaj duse stare...
sigurno je to neka stara dusa i ko zna iz koliko zivota ona ovu tugu nosi...
ova dusa mora da nauci da voli sebe da nadje tu ljubav iznutra, ova ovisnos o ovom coveku nije dobra.... iz kruga u krug... iz xivota u zivot... ta tuga nece prestati ako se ne desi ovo sto sam rekla :)
P>S Ami, draga, nista licno samo iznosim utisak , moj dozivljaj procitanog :*

-ami
-amiprije 2 mjeseca

ovo su oni dani kad padneš na dno i kad se pitaš ima li tvoj život smisla, ali to je ono dno iz kojeg se penješ prema vrhu, osvajaš nešto novo, nešto što se samo jednom u životu desi i što ti život promjeni, ispuni dušu, srce da ideš dalje .. hvala ti na lijepom komentaru :-***

Unesi email osobe kojoj želiš preporučiti ovaj blog.
trajni linkPrijavi se za nastavak

Prijavi se pomoću Facebook-a

Facebook prijava

Prijavi se pomoću Email-a

Zapamti meZaboravljena lozinka Registriraj se