ஜ۩۞۩ஜ KO SMO MI? ஜ۩۞۩ஜ

04. listopad 2016 ob 22:34 | 332
Nikad u životu nisam ništa očekivala, samo sam uzimala ono što mi život pruža i nudi. Razmišljam, možda sam ipak trebala malo krasti, bar neke trenutke obojati svojim bojama, neke ljude zagrliti jače, dane provedene s tobom učiniti vječnim, ali nisam znala kako da to učinim.

Možda nisam trebala biti iskrena, možda sam trebala ćutati, ne otvarati vrata srca, niti duše, možda bi onda sve bilo drugačije, možda bi postala kradljivac ljubavi. Ne mogu ja to, ne mogu da ćutim, a ti radi šta te volja. Više nikad neću dozvoliti da mi se bilo ko približi, kao što sam dozvolila tebi, jer sve što je blisko postaje voljeno. Postavljam sebi pitanja ko smo i šta smo mi? Jesmo li prijatelji ... jesmo li? Znaš li ti, ja ne znam. Može li od propale ljubavi nastati prijateljstvo .. može li? Ne želim da mislim o tome .... koja glupost. Da sam ti željela biti prijatelj, pa bila bih ti samo prijatelj ... Ko smo mi, hajde mi reci, reci bilo što .. hajde me povrijedi, ti to umiješ? A možda smo mi postojali samo u mojoj glavi ili postojimo samo u tvom srcu, pa ćutiš, prkosiš, inatiš se.

Pa hajde, čuvaj ti to dalje godinama samo za sebe i onda kad nas godine odnesu reći ćeš da nikad tako volio nisi. Tada te riječi neće značiti ništa, ništa neće promijeniti niti vratiti, samo će ih možda moje ludo srce osjetiti.
"Unac"
slika 2117010

Komentari 19

moraš se , ako želiš komentirati
Lady_M
Lady_Mprije 13 dana

Samo prijatelj? Prijatelj je čitav jedan mikrokosmos.
A mi? Mi smo ljudi koji se vole u samo nama znanoj dimenziji.

-ami
-amiprije 13 dana
Lady_M
Lady_Mprije 13 dana

U toj dimenziji,sa tim bojama .

mygift
mygiftprije 16 dana

Pa hajde, čuvaj ti to dalje godinama samo za sebe i onda kad nas godine odnesu reći ćeš da nikad tako volio nisi. Tada te riječi neće značiti ništa, ništa neće promijeniti niti vratiti, samo će ih možda moje ludo srce osjetiti.
_____________

Budi sretan u LJUBAVI. Bollje je voljeti a izgubiti nego NIKAD ne voljeti. Bolje je UŽASAN kraj nego užas bez kraja. Sve se nalazi u TVOM iskustvu. Svaka škola košta pa ako se i ponavlja razred. Vlastita koža je jedino što poštujem i cijenim...

-ami
-amiprije 15 dana

Svaki dan novo iskustvo .. svaki dan nasto saznamo .. ja ću i dalje da volim .. tako mi predodredeno

-luna
-lunaprije 20 dana

Možda si i znala kako to učiniti ali nisi imala hrabrosti?

-ami
-amiprije 19 dana

ili sam bila previše hrabra :)))))

crnokosa
crnokosaprije 20 dana

Ne vjerujem u prijatelstvo posle ljubav.Nekako to mi je usiljeno..a da glumim nemogu..pa da se ne prisjetim sto smo bili i sad da pricamo ko nisto da ne bilo ?
I ne razumijem uopste zasto bi neko chutao ako te voli ?
Ti si divna dusha okano...- i ako neko stvarno chuti..mora da bude neki jak razlog..ili je lud.

-ami
-amiprije 19 dana

hvala crnokosa :-** prkos, inat i tvrdoglavost znaju ubiti u čovjeku i onu zadnju mrvicu ljepote .. krivca nema . ostaje krivac samo ljubav koja se nevina rodila :)))

Besna_Glista
Besna_Glistaprije 23 dana

Oni su drugaciji, ne dozivljavaju oni to ovako kao mi... tk kad se osete jadno, porazeno, slabo, nevoljeno, bespomocno, onda se sete one koja je najsnaznije ljubila, one koja je najvise izdrzala, ona koja je najduze trpela..
takva im opet zatreba da ih digne, da se osete voljeno, da im ulije samopouzdanja , da im ulije dah zivota i veru u jace sutra, tek se onda sete..ZATO STO IM TREBA... Jbg :)

-ami
-amiprije 23 dana

slabići .. to ti je ..... a sad kad pročita tvoj komentar, razmišljam koliko istine ima u tom, koliko sam puta vidjela kako muškarac dobije samopouzdanje uz ženu koja ga voli, pogazi tu njenu ljubav što ga je podigla smatrajuć sebe kraljem .. ali kad se udalji od nje postane nitko i ništa ... život, život .. uzimanje -davanje .. nikad kraja

Besna_Glista
Besna_Glistaprije 23 dana

da, da... mi im damo krila, pa odleprsaju dalje :)) pa opet nazad... pa kad ostare kazu, eee moja.... graga... ta i ta... sta je ona sa mnom sve pregurala i istrpela svaka joj cast, a ti lepo onda uzmi motku pa raspali :)))))))))))))

Besna_Glista
Besna_Glistaprije 23 dana

nbije graga, nego DRAGA.... ta i ta...

-ami
-amiprije 23 dana

povratnici :)))) nikad se oni ne vrate na ono pravo mjesto, dobiju mjesto u jednom djeliću njenog života i onda nastaje samo trpljenje ... ona prava ljubav nestane sa prvim odlaskom ..

Besna_Glista
Besna_Glistaprije 22 dana

da ! apsolutno tacno

dragoljuba
dragoljubaprije 23 dana
dragoljuba
dragoljubaprije 23 dana

Iskrenost nam ponekad dode kao mana a ne vrlina .

-ami
-amiprije 23 dana

neka .. sa iskrenošću brže pogledaš istini u oči .. neka ostane ipak vrlina

dragoljuba
dragoljubaprije 22 dana

Slazem se i volim iskrene

Unesi email osobe kojoj želiš preporučiti ovaj blog.
trajni linkPrijavi se za nastavak

Prijavi se pomoću Facebook-a

Facebook prijava

Prijavi se pomoću Email-a

Zapamti meZaboravljena lozinka Registriraj se