Stranica Mojnet.com 1.6.2017 prestaje sa radom. Svi korisnički računi i sadržaji će biti izbrisani. Hvala na razumijevanju!

Paris/masakr - Kruh naš svagdašnji

14. studeni 2015 ob 15:23 | 117
Evo, došlo je do neizbježnog. Cijeli svijet je vidio (Paris/masakr) tj. doživio kako razmišljaju izopačene glave islama. To su svi oni koji pogrešno tumače svete knjige, u njihovom slučaju Kuran. I ja kao katolik znam da ni jedna sveta knjiga, bila ona Kuran ili Biblija, ne nalaže ubojstvo. Ali među njima se pojavila grupa "mudraca" koji misli da tumače ispravno. Istina je i ta njihova tvrdnja da se svijet izopačio svim tim naprednim tehnologijama koje nas okružuju, ali mislim kako ne treba nazadovati nego gledati naprijed, u budućnost. Tehnologiju koju i oni u određenoj mjeri posjeduju treba samo ispravno koristiti. I kako sad gledati u sve ostale muslimane koji znaju što je vjera i u skladu nje žive suživot sa nama? Nije to lako. Mislim da bi oni sami među sobom trebali nekako prepoznati te tzv. Extremne vjernike a današnje teroriste kako se i sami nazivaju, i jako se se od njih ograditi. Inače će nastupiti 3.svjetski rat. Jer ako i njih, tzv normalne vjernike, uvjere u svoje lude ideaizme, u svijetu će biti velika "gužva". Poslali su i val izbjeglica u EU. Ma to je umoboljno-smišljeni trojanski konj (virus) u našim redovima. Koliko je samo terorista prošlo skupa sa izbjeglicama prekrivši se nevinim facama. Ponekad pomislim da je kršanstvo zbog svoje samilosti prema slabijima glupo. Znam da i biblija kaže "Tko tebe kamenom, ti njega kruhom", ali slutim da će ovaj puta isti taj "Kruh naš svagdašnji" biti puno tvrđi.

Komentari 2

moraš se , ako želiš komentirati
Lady_M
Lady_Mprije 1 godinu

Bigore, da li Evropa sada plaća dug Krstaških ratova?

nikolinavv
nikolinavvprije 1 godinu

I ja se često upitam koji je to omjer Muslimana koji osuđuju ovakve napade? Koliko se njihovih državnika ogradilo?
Odlično znam da ih je jako malo koji će osuditi..najveća osuda im je "budala ima svugdje"...
dobro viđenje stanja i dobar blog. Ovakve blogove treba stavljati na svim sajtovima i portalima, jer na svim, baš svim ima koji zagovaraju ideju da islam zavlada svijetom...
pa i ovdje, ali ćute, i lagano snimaju sve što se napiše i objavi...

Unesi email osobe kojoj želiš preporučiti ovaj blog.
trajni linkPrijavi se za nastavak

Prijavi se pomoću Facebook-a

Facebook prijava

Prijavi se pomoću Email-a

Zapamti meZaboravljena lozinka Registriraj se