Stranica Mojnet.com 1.6.2017 prestaje sa radom. Svi korisnički računi i sadržaji će biti izbrisani. Hvala na razumijevanju!

pomiriti se s bivšim?

23. prosinac 2014 ob 08:13 | 15
Pomiriti se s bivšim – da ili ne?

Sretno vrijeme vs. Tužno vrijeme

Ako mislite kako je povrijeđenost ili nesretnost nadvladala zadovoljstvo odgovor bi trebao biti jasan: drugu priliku mu ne trebate dati, jer vas nije usrećivao. S drugim pokušajem samo ćete ponovno posjetiti prošlost, a isti problemi će se ponovno javiti. Ako su neki nerješivi problemi ostali visjeti u zraku, male su šanse da ćete ih i iz drugog pokušaja riješiti.

Sve veze imaju svoje uspone i padove, ali emotivne traume ne bi trebale biti česte. Ako nikada niste razumjeli zbog čega se tako brzo uzruja ili što mu kvari raspoloženje, vjerojatno je pravi trenutak da nađete nekog novog koga ćete razumjeti i tko će razumjeti vas.

Međutim, ako ste uspješno rješavali probleme ranije i osjećate kako je vaša veza nešto posebno na čemu vrijedi raditi, pokušajte ponovo.

Mišljenje prijatelja

Jesu li vaši prijatelji i obitelj odobravali vašeg bivšeg koji se ponovno pokušava vratiti u vaš život?

Vaši prijatelji i obitelj vas najbolje poznaju i vjerojatno znaju što vas usrećuje. Ako oni ne odobravaju ponovni ulazak u vezu s bivšim možda je to upozoravajući signal. Kako možete dopustiti osobi koju nitko od vaših najbližih ne poštuje da preuzme toliko važnu ulogu u vašem životu? Da li je on zaista zaslužuje?

Razmislite i definirajte jasno zaslužuje li ta osoba biti dio vašeg društvenog kruga i biste li se s njom družili kada ne biste gajili ljubavne osjećaje prema njoj?

Razlozi prekida

Ponovno se vratite u trenutak kada je slomio vaše srce. Sjećate li se plakanja na ramenu prijatelja i pijanki s prijateljima u želji da zaboravite bivšeg? Jeste li spremni ponoviti takav proces još jedanput?

Prekid može potpuno definirati vaš daljnji stav o nekoj osobi. Dajući priliku osobi koja vas je već jednom povrijedila možete sebi priuštiti još jednom istu situaciju. Važno pitanje koje biste trebali postaviti je zbog čega biste sebi još jedanput sve to priuštili.

Promotrite sa svih strana

Odgovor na pitanje želite li se pomiriti može biti toliko jednostavan, samo ga možda sebi ne želite priznati. Zaslužuje li netko drugu priliku? Možda svjesno tražite razloge zbog kojih biste nekoga pustili u život, a ne sjećate se kako vas je ta osoba tretirala? Možda idealizirate njegovo ponašanje?

Sreća je najvažnija

Ponekad se žene vraćaju u vezu jer su navikle na rutinu koju su imale s dečkom ili jednostavno zbog toga što se osjećaju usamljeno. Međutim, ako se pokušate prisjetiti svega možda shvatite koliko vam je anksioznosti uzrokovao vaš prijašnji odnos, možda je ipak usamljenost bolja od tuge, nezadovoljstva

Komentari 1

moraš se , ako želiš komentirati
NASMEJANA
NASMEJANAprije 2 godine

Obicno se "vrate PO JOSh"
i dobiju duplu dozu ..

Unesi email osobe kojoj želiš preporučiti ovaj blog.
trajni linkPrijavi se za nastavak

Prijavi se pomoću Facebook-a

Facebook prijava

Prijavi se pomoću Email-a

Zapamti meZaboravljena lozinka Registriraj se