Stranica Mojnet.com 1.6.2017 prestaje sa radom. Svi korisnički računi i sadržaji će biti izbrisani. Hvala na razumijevanju!

* Sensualni Tren *

27. studeni 2011 ob 20:59 | 94
Psihicki utisak je Sensualni utisak i nije vise nista drugo sem jednog iskustva koji se nama daje u znanje naseg svijeta - u dozivljaj.
Sensualnost je umjetnost koja je data sa odgovornoscu svim ljubavnim culima sa puno satisfakcije.
Sensualnost eksplorise i prati zelje - ujedno otkriva svoje Ja za sebe - svoje svojstvo . Sa lakocom upija - osvaja zelje - muke - rolu - i potcinjava tijela - stavlja ih pod kontrolom .
Ima nesto sto ubija Sensualnost - sensualnost nije to samo jedna arkitektura samog uzitka - no ona ima i svoje Socio - Psiholoske pojave i znacaje .
Sensualnost je Socioloska pojava svoga cina - to je jedan dati test ili cak i jedna Linguisticka analiza . Ovdje stvaranje potice cak iz Autoritarizma i Diktature - samo zbog toga da bi pokazalo ciji je cin bolji i isti u ideoloskom znacaju sa drustvenim trendom - cija stvaranja nisu kompatibilna sa drustvenim ciljevima vremena .
Ali sve za onoga sto vidi ovaj svijet to je misao - ideja za onoga sto stvara - to je samo simbol prirode koja postoji .
Ovdje dokazi govore o jednoj kultivisanoj Estetskoj Edukaciji koja raste .Stvaraoc operira sa nekim konceptualnim simbolima ili elementima koji se upotrebljavaju - a s`druge strane taj stid - sram( da se tako kaze) dize se u nebesa kao jedan cin zavisnosti samog stvaraoca jer je uslovljen od drugog stvaraoca da dozivi taj cin - s`druge strane stvaraoc moze i da pokvari to stvaranje zbog jednog inferiornog stvaraoca koji ne vjeruje u znacaj vrednosti Sensualnog cina stvoren od samog sebe.
Sensualna ljubav je cista - istinita - iskrena - ona je pravilo koje sleduje kao igra i tako radja Strast.Dok ljubav je puna Htenja i Zelje i da je ona placlijva - s`druge strane cinovi uzitka su vise nego rijeci .Dok stvaraoc - cinilac je okrenut ka stvaranju uzitka sto postaje znacaj - jer je to predmet uzitka na jedan neopisiv nacin -tijelo s`druge strane trazi svoj govor - svoja objasnjenja - procenu- vaznost .
Sama tijela govore sa samim sobom u monologu i traze uzitak . Duse uvijek su stvorene - neslozne i nemirne - ujedno su spremne da budu dobrodosle u iskustvu Ekstaze .
Tijela iako su sacinjene od mnostvo misterioznosti - one same govore .Tijela koja se zadovoljavaju samim sobom bez prisustva partnera - ona osjecaju uzitak samog svojstva . Ako tijelo ne priznaje sebi te vlastite osjecaje - onda tijelo salje signale - poruke - i to takve poruke koje samo oci mogu ih prepoznati . Treba otkriti sta nasa tijela traze - one to cine sa specificnim nacinom govora o nama - o nasim tijelima - nasim zeljama - ona vise govore no sto rijeci mogu govoriti .
Onaj ko zudi Strascu - on je uvijek rob .
Kakva - Kolika je slatka ta Eroticna Sensualnost - Eroticna Muka - to osjecamo kada nase oci - nasa tijela -nase duse - nasi dodiri lutaju po nasim tijelima .
" Ako je neka stvar tajna - onda nasa tijela su Sveta " .
Pronadjimo najbolju ljubav - Strast u Romansi .

Komentari 0

moraš se , ako želiš komentirati

Unesi email osobe kojoj želiš preporučiti ovaj blog.
trajni linkPrijavi se za nastavak

Prijavi se pomoću Facebook-a

Facebook prijava

Prijavi se pomoću Email-a

Zapamti meZaboravljena lozinka Registriraj se