Stranica Mojnet.com 1.6.2017 prestaje sa radom. Svi korisnički računi i sadržaji će biti izbrisani. Hvala na razumijevanju!
Proljeće Prava tišina nije samo odsutnost buke i govora, već i potpuno odsustvo misli. Dotakni tišinu u sebi, zaroni duboko u to sveto carstvo. S nestajanjjem misli, tvoje Sebstvo obznanjuje. prije 6 godina

Video0

cebovic još nije dodala niti jedan video

Komentari 20

moraš se , ako želiš komentirati
cebovic
cebovicprije 6 godina

Prava tišina nije samo odsutnost buke i govora, već i potpuno odsustvo misli. Dotakni tišinu u sebi, zaroni duboko u to sveto carstvo. S nestajanjjem misli, tvoje Sebstvo obznanjuje.

cebovic
cebovicprije 6 godina

Pravi trenutak
Danas je vrijeme akcije. Nema mjesta nedostatku usredotočenosti, odgađanju i izgovorima. Završi ono što si započeo, ostvari svoje ideje i zamisli. Ukoliko radiš na vizualizaciji ciljeva, unesi potrebnu namjeru i jasnoću, a na fizičkoj razini budi usmjeren i odradi sve što je potrebno kako bi se željeno manifestiralo. Odbaci neodlučnost i znaj da ti to možeš!

cebovic
cebovicprije 6 godina

Istjecati - proisticanje nečeg nižeg iz nečeg višeg stvaranjem u oblikovanju akcijom u fizičkom svijetu

cebovic
cebovicprije 6 godina

Thanatos i Rose
Thanatos je namjeravao usmrtiti Rose svojim pogledom čim ona otvori oči, no odjednom je, u trenutku, promijenio odluku...gonjen nekom njemu do tada nepoznatom žudnjom. Thanatos se neprimjetno ušuljao u Roseine snove...

cebovic
cebovicprije 6 godina

Sednina transformacija ne uključuje nikakvo razrješavanje osobne karme. riječ je o potpuno transparentnom događanju koje se ne može objasniti uobičajenim linearnim promišljanjem.
Komunikacija u svijetu ne odvija se u vidljivom prostoru Newtona, već u subatomskom svijetu Heisenberga. Stanice i DNK komuniciraju preko frekvencija. Mozak prepoznaje i bilježi vlastitu snimku svijeta u pulsirajućim valovima. Svemir podupire temeljna supstancija koja sve registrira, te omogućava da sve komunicira sa svim ostalim. Ljude nije moguće odvojiti od njihove okoline. Živa svijest nije izolirani entitet. Živa svijest nije izolirani entitet. Čovjekova svijest povećava stupanj reda u preostalom svijetu i ima nevjerojatne moći - možemo liječiti sebe i svijet, i u određenom smislu učiniti ga takvim kakvim želimo da bude.

cebovic
cebovicprije 6 godina

Dolazak Ledene kraljice (eskimska božica Sedna)
Poruka koju nam donosi Sedna prije svega je vezana uz ekologiju i bezobzirno zagađivanje prirode. Sednu kao božicu voda i morskog života užasno živcira prljanje kojem je izložena, pa u skorijoj budućnosti možemo očekivati njezine bijesne reakcije. Osim toga tu je i upozorenje vezano uz genetsku modifikaciju biljaka i životinja, te kloniranje ljudi. Sedna je bila prisiljena na neprirodno spajanje s gavranom koje joj nije donijelo previše sreće. Na društvenom planu pojavljivanje Sedne označava potrebu za uspostavljanjem primjerenijeg odnosa roditelja i djece. odnos nje i njezinog oca primjer je sebičnosti roditelja i njihove sklonosti da svojom djecom manipuliraju samo za vlastite interese. Otkriće Sedne na nebu neka je vrsta njezinog izranjanja iz morskih dubina. Očigledno je došlo vrijeme da se javnost upozna s problemom žrtvovanja koja je tisućama godina provođena u svrhu uspostavljanja različitih hijerarhija moći.

cebovic
cebovicprije 6 godina

Ljubav, Istina, Ljepota i Suosjećanje nemaju imena, roda rase niti nacionalnosti. To su sile Svemira - osnovni sastojci Stvarnosti.

Sagledajte stvarnost, proslavljajte Ljepotu i uvijek - uvijek! - njegujte suosjećanje za najvće i najmanje oko sebe. /APK)

Sretan 8. Mart Međunarodni praznik "Dan žena"

cebovic
cebovicprije 7 godina

Borba
Spremna na dodatnu borbu za svoje ciljeve, ne dam se obeshrabriti i nastavljam promišljeno i odlučno. Poštujem razvoj plemenitosti i suosjećanja s okolinom, jer to je nagli duhovni rast u tegobnim okolnostima i prihvaćanje osobnih ograničenja radi opće koristi. Prerastam infantilnu potrebu za stalnim trivijalnim dobicima i pothranjivanjem ega. To me čini zrelom i samosvjesnom osobom.

cebovic
cebovicprije 7 godina

Duhovna abeceda uspjeha - video i tekst predavanja

Na web stranicama Duhovne akademije nalazi se i prijepis cijelog predavanja, kao i fotografije iz Rijeke i Karlovca gdje je istovjetno predavanje održala Aleksandra, ali umjesto sviranja digiridooa, ona je pjevala.

cebovic
cebovicprije 7 godina

Srce puno boli, tuga i razočaranje, stvari nisu kakve bi trebale biti. SOLIDARNOST potrebna

cebovic
cebovicprije 7 godina

strpljivost

cebovic
cebovicprije 7 godina

Pratim svoje tragove, oni rade krugove, i na kraju vode do tebe....

cebovic
cebovicprije 7 godina

strpljivost

cebovic
cebovicprije 7 godina

ISTINE KOJE NAJMANJE ŽELIMO ČUTI JESU ONE KOJE BI NAM NAJVIŠE KORISTILE DA IH ČUJEMO.

cebovic
cebovicprije 7 godina

Hvala

nora02091951
nora02091951prije 7 godina

,,,,pvodom danasnjeg praznika sve sve naijbolije i lijepo vece.

cebovic
cebovicprije 7 godina

uspješno odolijevam iskušenju da do dobitka dođem kroz nepasne i kriminalne aktivnosti, izvlačim se ispod kontrole inferiornih slojeva osobnosti, čak i neprijateljske sile imaju na kraju uzvišene i spiritualne ciljeve, iako su im sredstva prilično neprijatna.

cebovic
cebovicprije 7 godina

prijateljstvo

cebovic
cebovicprije 7 godina

LJUBAV

cebovic
cebovicprije 7 godina

No komentar, sve je super

Slike0

cebovic još nije dodala niti jednu sliku

Blog63

[video]

cebovic
cebovic 10. svibanj 2011 77

[video]

cebovic
cebovic 6. svibanj 2011 59
članica još nema slike
član od 23.12.2009 posljednji put ovdje prije 5 godina
Moj profil
O meni
Spol
žensko
Godine
57 godina

Prijavi se za nastavak

Prijavi se pomoću Facebook-a

Facebook prijava

Prijavi se pomoću Email-a

Zapamti meZaboravljena lozinka Registriraj se