7 najvećih bajki o ljubavi i seksu,,,,,,,,

29. srpanj 2010 ob 17:49 | 274
1. Najveća bajka o ljubavi: Samo jednom se ljubi

Ako mislite da je prirodno voljeti samo jednu osobu u cijelom životu tada vjerujete u bajku o ljubavi koja traje beskonačno i pritom se grdno varate. Čak i ako je bajka o vašoj ljubavi nedavno neslavno završila, prije ili kasnije, ponovo ćete upoznati idealnu osobu. Važna je vaše strpljenje i vjera u stvarnost bajka o ljubavi. S tim da u njima ne tražite princa na bijelom konju. Sanjajući, budite svjesni da se neprestano mijenjate i da zbog toga nije nužno da vam princ iz vaše propale bajke o idealnoj ljubavi bude idealan i za koji dan, mjesec, godinu ili deset godina.
2. Najveća bajka o ljubavi: Moja će ga ljubav promijeniti
slika


Ovo je druga bajka o idealnoj ljubavi koja će se možda i obistiniti, ali neće trajati dulje od prva dva tjedna. Ukoliko ćete nastavljati s grubim pokušajima mijenjanja svog idealnog čovjeka, on će ubzo shvatiti da je daleko od idealnog, postat će nezadovoljan i bajka o ljubavi imati će velike šanse da postane tragedija. Partnera prihvatite onakvog kakav jest, a ako vas njegove mane previše smetaju, ostavite ga. Potražite zrelu i stabilnu osobu, a ne nekoga koga još morate učiti pravim životnim vrijednostima.
3. Najveća bajka o ljubavi: Djeca učvršćuju brak

Ako puno radite i sami ste svjesni da je ovo bajka za malu djecu, jer ste svjesni da nakon rođenja djeteta parovi imaju sve manje vremena za intimne trenutke ljubavi i nježnosti. Energija koju dijete vuče iz vas, koliko god vas veseli može vas toliko iscrpiti da na kraju dana više nemate snage da se posvetite partnerovim emocionalnim i tjelesnim potrebama. Ako želite da vaša bajka o ljubavi i sretnom braku opstane, patneru posvećujte onoliko vremena koliko ga dajete djetetu. Ako to uspijete, živjet ćete u pravoj bajci o ljubavi: partner će znati da ga još uvijek volite, a djeca će živjeti opušteno i sretno osjećajući ljubav u domu.
slika

4. Najveća bajka o ljubavi: Prevara kao spas veze

Oni koji su prevarili partnera često tvrde da su to učinili upravo zato da bi poboljšali kvalitetu partnerskog odnosa. To je također prava bajka u koju je teško povjerovati. U rijetkim slučajevima prevara može poboljšati vezu, no čak ako partner oprosti nevjeru, u ustima će mu ostati okus izdaje, a u mislima nepovjerenje. Kad u vezi nestane povjerenje, nema povratka.
5. Najveća bajka o ljubavi: Muškarci varaju češće od žena

slika

Vjerojatno je, zbog tradicijskih razloga, to nekad zaista bilo tako, ali danas žene ne zaostaju za mušarcima. I žene i muškarci varaju zbog sličnih razloga: traže nešto novo i uzbudljivo. Žene često imaju još jedan razlog: ako osjećaju da ih partner ne cijeni dovoljno, zagljaj će potražiti u nekom drugom naručju.
6. Najveća bajka o ljubavi: Žene ne mogu bez predigre


Od seksualne revolucije šezdesetih godina, muškarcima se spočitava da se tijekom seksa dovoljno ne trude i da često zanemaruju predigru. Pa ipak, to ne znači da je predigra neophodna. I žene uživaju u spontanom, brzom i strastvenom seksu, a preduga predigra često postane dosadna. U svmu je potrebno pronaći mjeru.
7. Najveća bajka o ljubavi: Muškarci se zaljubljuju u velike grudi

Velike grudi vam neće pomoći u pronalasku partnera, jer većina muškaraca pri prvom susretu grudima ne pridaje preveliku važnost. Prema istraživanju britanskih prihologa samo 25% muškaraca prvo procjenjuje veličinu grudi, a ostalih 75% prvo gleda lice i ruke. Više od velikih grudi muškarci cijene inteligenciju i smisao za humor! I zato, da bi bajka o vašoj ljubavi imala pravi bajkoviti završetak, opustite se i ne zamarajte se nebitnim stvarima, već uživajte u sebi i svom partneru!

Komentari 16

moraš se , ako želiš komentirati
dorina
dorinaprije 6 godina

idem a ti mi piši

dalmatinka
dalmatinkaprije 6 godina

hehehe,,,vražja mala...

dorina
dorinaprije 6 godina

a da, odo ja pod tuš

dalmatinka
dalmatinkaprije 6 godina

ajde,,,ajde,,,

dorina
dorinaprije 6 godina

malo je naporan znaš sad hoće svaki dan da budem na skaypu

dalmatinka
dalmatinkaprije 6 godina

paa kad se netko voli ,,nije teško,,jer ako ti je do nekog stalo,,tad stalno želiš biti sa njim,,,

dorina
dorinaprije 6 godina

pa neka nek mu bude

dalmatinka
dalmatinkaprije 6 godina

sve je dobro dok se gleda,,,
,,,

dorina
dorinaprije 6 godina

možda gleda druge cure da slažem se neka

dalmatinka
dalmatinkaprije 6 godina

hehehehe...u pravu si,,,hehehe
,,,a moš mislit koliko zgodni cura a i frajera ima na plaži...hehe..

dorina
dorinaprije 6 godina

hm čudno

dalmatinka
dalmatinkaprije 6 godina

ma javiće se,,
,,a tko zna možda je na nekoj plaži i posmatra strankinje,,,,hehehe

dorina
dorinaprije 6 godina

hvala ti od srca jel ti se javio moj dilber?

dalmatinka
dalmatinkaprije 6 godina

nije,,,,

dorina
dorinaprije 6 godina

hvala ti to je meni namjenjeno?

dalmatinka
dalmatinkaprije 6 godina

Djelomično DA kao i svima drugima....

Unesi email osobe kojoj želiš preporučiti ovaj blog.
trajni linkPrijavi se za nastavak

Prijavi se pomoću Facebook-a

Facebook prijava

Prijavi se pomoću Email-a

Zapamti meZaboravljena lozinka Registriraj se