Ajmo brojke ...nek se zna,,haha

30. rujan 2010 ob 22:50 | 36
*

Mnogi iz iskustva već znaju da će kad-tad u vezi biti postavljeno pitanje 'I, koliko ih je bilo prije mene?' Na ovo pitanje nije lako odgovoriti, pa i žene i muškarci uglavnom lažu.
Jedno od pitanja na koji mnogi u vezi ne znaju kako odgovoriti je ono o broju partnera s kojima su spavali do tada. Neki se srame brojke, neki ne žele povrijediti partnericu ili partnera, a neki ne žele da ih se etiketira kao promiskuitetne osobe.

Činjenica je da i muškarci i žene lažu o toj brojci, ali postoje razlike između spolova kada je odgovor na ovo pitanje posrijedi, pokazalo je britansko istraživanje.
slika


Dakle, oko trećina žena laže o broju muškaraca s kojima su spavale, a njih čak 64 posto smanje broj prošlih partnera.

Nadalje, petina njih priznale su da su lagale o broju osoba s kojima su spavale ako je njihov tadašnji partner imao manje partnerica.

A kada su u pitanu muškarci i brojke, čak 43 posto ispitanika laže kada odgovara na pitanje o kojem je riječ. Skoro njih 60 posto pretjeruje s brojem žena s kojima su spavali.

I za kraj, prema anketi portala MyVoucher-Codes, prosječan broj bivših je 7 za žene i 13 za muškarce.Ima li netko hrabar???

Komentari 0

moraš se , ako želiš komentirati

Unesi email osobe kojoj želiš preporučiti ovaj blog.
trajni linkPrijavi se za nastavak

Prijavi se pomoću Facebook-a

Facebook prijava

Prijavi se pomoću Email-a

Zapamti meZaboravljena lozinka Registriraj se