Žene ne mogu čuvati tajnu duže od 32 minute......

13. studeni 2011 ob 21:14 | 35
Podijelite svoju tajnu s najboljom prijateljicom, djevojkom ili ženom. Ona će vam obećati čuvanje i jezik za zubima...... čak pola sata. Jedna kozmetička kompanija provela je anketu na 3.000 žena. Pokazalo se da 1 od 10 žena priznaje kako nije u mogućnosti čuvati tajnu, bez obzira koliko ona važna i osobna bila. Čak 85% sudionica izjavilo je kako 'umiru' od želje čuti tajne i tračeve od drugih.

Više od pola ispitanica potvrdilo je kako imaju potrebe podijeliti svoje tajne s drugima i da se tako osjećaju lakše. Čak 13% ispitanica potvrdilo je da je ponekad namjerno širilo trač.
slikaGlasnogovornik kozmetičke kompanije izjavio je kako ova anketa pokazuje da se žene zbilja muče dok pokušavaju čuvati nečiju tajnu.

Period od pola sata kratko je vrijeme koje žene mogu izdržati da ne prošire tajnu dalje. Društvene mreže i nova tehnologija samo im olakšavaju 'posao'.

Iako nitko ne osporava krivnju za tako kratko čuvanje tajne, ipak postoje razlike ako se radi o najdubljim tajnama ili sočnim malim. Ako žene duboko vjeruju da je važno čuvati neku tajnu, one će to i učiniti, pogotovo ako im je osoba koja im je svoju tajnu povjerila, vrlo važna, naglasila je dr. Christine Bundy sa sveučilišta u Manchesteru.

Komentari 0

moraš se , ako želiš komentirati

Unesi email osobe kojoj želiš preporučiti ovaj blog.
trajni linkPrijavi se za nastavak

Prijavi se pomoću Facebook-a

Facebook prijava

Prijavi se pomoću Email-a

Zapamti meZaboravljena lozinka Registriraj se