Stranica Mojnet.com 1.6.2017 prestaje sa radom. Svi korisnički računi i sadržaji će biti izbrisani. Hvala na razumijevanju!

Žene varaju više i bolje od muškaraca...........

10. srpanj 2010 ob 00:26 | 383


Iako su muškarci oduvijek bili na lošem glasu po pitanju nevjere, najnovije je istraživanje pokazalo da su žene u tome gore, ali su vještije u skrivanju i laganju. Iako su muškarci oduvijek imali goru reputaciju po pitanju nevjere od žena, najnovije istraživanje pokazalo je da su žene gore – bolje to skrivaju i lažu, te je manja vjerojatnost da će biti uhvaćene.

Jednostavno rečeno, žene su u tome bolje od muškaraca.

Kada žene varaju muškarce, diskretnije su, drže to u tajnosti i bolje se nose u ostalim životnim područjima.

Prema dr. Davidu Holmesu, psihologu sa Sveučilišta Manchester Metropolitan, žene varaju više nego ikada. Nedavno je istraživanje pokazalo da oko 20 posto muškaraca vara svoje partnerice, a žena koje varaju ima oko 15 posto, ali one se znatno drugačije ponašaju od muškaraca kada to rade.

Žene su oduvijek varale, ali u zadnjih 20 godina brojka je drastično porasla. Žene su zaposlene, tu su mailovi, internet, chat, mobiteli, službeni put... žena u današnje vrijeme često ima priliku sresti i upoznavati druge muškarce te započeti aferu.
slika


"Najveća je razlika u tome što su žene vještije u skrivanju afere od muškaraca", kaže Holmes, a ako se tome dodaju i rezultati nekih drugih istraživanja, koja su pokazala da između osam i 15 posto djece odrasta uz oca koji misli da je biološki otac, slika je potpunija. To je puno žena s puno tajni!

Žene su bolje u mentalnom multi-taskingu. Bolje muljaju, bolje pamte detalje i uvjerljivije su kada lažu. Muškarcima se događa da zaboravljaju i rade greške, a vole se i hvaliti svojim aferama.

Žene su racionalnije, mogu biti cool čak i onda kada se nalaze u vrtlogu strasti. Mit je da su žene romantičnije, tvrdi Holmes. Neće dopustiti da afera utječe na ostatak njihovog života.
slika

Varanje nije u redu, ali laganje o tome neće situaciju još više pogoršati. Kada je u pitanju nevjera, ljudi lažu kako bi svoje bližnje poštedjeli boli i često si govore: "Ono što se ne zna ne može naškoditi."

"Žene čuvaju tajnu jer su svjesnije onoga što mogu izgubiti. Ako imaju djecu, bit će posebno pažljive kako ih ne bi povrijedile", kaže dr. Holmes.

I dok će se muškarci više puta upustiti u aferu i spavati s više žena, žene su opreznije prilikom odabira.

Jednom kada muškarac odabere životnu partnericu, na neki način postane emocionalno slijep, tvrdi doktor Holmes.

Ako muškarca upitate za nevjeru, on će priznati, ali ako ga upitate za ženu i mogućnost nevjere, smijat će se i reći da je to besmisleno.

Muškarci vole misliti da žene ne varaju, a žene žele da oni tako misle. Zaista nije čudno što su onda vještije u skrivanju afere.

Komentari 5

moraš se , ako želiš komentirati
barbie1
barbie1prije 6 godina

...pa normalno...hahaha...

izgubljeni
izgubljeniprije 6 godina

hahaaaaaaaaa...dr loše tvrdi...

dalmatinka
dalmatinkaprije 6 godina

jel...hahhahha

dejko
dejkoprije 6 godina

ahahaha ludo...i njegovo proučavanje,,,,

IRICA
IRICAprije 6 godina

živa istina.....

Unesi email osobe kojoj želiš preporučiti ovaj blog.
trajni linkPrijavi se za nastavak

Prijavi se pomoću Facebook-a

Facebook prijava

Prijavi se pomoću Email-a

Zapamti meZaboravljena lozinka Registriraj se