žene zrelije dobi vole mlađe muškarce...ima li istine u tom...

10. veljača 2010 ob 21:54 | 298
Anketu na preko dvije hiljade žena provela je stranica YesMrsRobinson.com, a ispitane su bile samo žene starije od 40 godina. Njih više od 40 posto priznalo je da bi voljelo izlaziti sa mlađim muškarcem, a četvrtina je to već i učinila.

Međutim, većina žena ogradila se izrazivši svoje "granice", koje znače da u pravilu ne bi izlazile sa nekim ko je mlađi od 13 godina.

Oko 17 posto ispitanica priznalo je da bi prevarile svoje supruge sa mlađim kad bi bile sigurne da se za to nikad neće saznati, a 14 posto zrelih žena reklo je da mašta o mlađim muškarcima. Petina žena izjavila je i da smatra nekog od prijatelja sina tinejdžera "slatkim".

Glasnogovornik stranice koja spaja starije žene sa mlađim muškarcima rekao je: "Otkrili smo da preko šest miliona žena koje trenutno izlaze sa mlađim muškarcem uglavnom smatra da se zbog toga osjećaju barem nekoliko godina mlađe. Možda bi žene koje su same trebale početi razmišljati o promjeni kriterija o dobi partnera".

Komentari 2

moraš se , ako želiš komentirati
udav
udavprije 7 godina

Večina muškaraca kao i žena vole mlađe idući za parolom: MLAĐE JE SLAĐE dok se ne razočaraju.

MultiD
MultiDprije 7 godina

sve zavisi, svako nek izabere što voli.. nema pravila.. slatko je pogledati kojeg malca al ja baš i nisam za dječji vrtić, neozbiljno..... čast izuzecima..

Unesi email osobe kojoj želiš preporučiti ovaj blog.
trajni linkPrijavi se za nastavak

Prijavi se pomoću Facebook-a

Facebook prijava

Prijavi se pomoću Email-a

Zapamti meZaboravljena lozinka Registriraj se