Stranica Mojnet.com 1.6.2017 prestaje sa radom. Svi korisnički računi i sadržaji će biti izbrisani. Hvala na razumijevanju!

BLAGO NJEMAČKOM NARODU!

05. listopad 2013 ob 23:31 | 31
BLAGO NJEMAČKOM NARODU!
Blago narodu čiji političari znaju moliti, pjevati i zahvaljivati pred Bogom. Upravo je završila služba Božja u Stiftskirche u Stuttgartu povodom dana ujedinjenja Njemačke. Državni vrh na čelu s kancelarkom Angelom Merkl zaista oduševljeno i iz srca pjevaju pjesme hvale i zahvalnosti Bogu za velika djela koja je učinio u njihovu narodu, a posebno u čudu ujedinjenja podijeljenog naroda. Kamere prikazuju lica katolika i protestanata, crvenih i crnih političara, kako punim ustima pjevaju pjesme iz crkvene pjesmarice. Kao iz jednih usta i iz jednog srca uz salve orgulja odjekuje hvala Bogu. Blago njemačkom narodu, jer ima takve političare.
Jao narodu koji je zatvorio put prema nebu, koji živi pognute glave i samo gleda u zemaljske stvari. Jao porobljivačima i otimačima tuđega teritorija, jao kradljivcima tuđih sloboda, "jao bezbrižnima na Sionu, i spokojnima na gori samarijskoj". Jao čuvarima zla i zločinaca. Jao indiferentnima koji nose ime kršćansko. Jao vladarima koji zatiru ime i zakon Božji.
Zamislite, braćo moja i sestre, pred oltarom zagrebačke katedrale, premijera Milanovića, predsjednika Josipovića, Vesnu Pusić, Milanku Opačić, Jovanovića i ostale ministre hrvatske vlade. Koja je to kušnja i prokletstvo za jedna narod, da političari neće da čuju za onoga koji ih je stvorio, za onoga koji sve u svojoj ruci drži, da usta ne otvaraju da mu hvalu pjevaju. Oni ne znaju pjesme svoga katoličkog naroda. OVO JE ZADNJA KUŠNJA I SRAMOTA KOJU JE BOG PRIPUSTIO HRVATSKOMU KATOLIČKOM PUKU. Dolazi dan kad će hrvatski političari pjevati u ime cijeloga naroda Slava Bogu na visini. Bog će to izvesti neočekivano i čudesno kao što je izveo čudesno Gotovinu i Markača iz ropstva naših porobljivača. Pogledajmo dragi katolici nismo li i mi doprinijeli ovom stanju svojom ohološću, sebičnošću, zavišću, indiferentnošću?

Komentari 0

moraš se , ako želiš komentirati

Unesi email osobe kojoj želiš preporučiti ovaj blog.
trajni linkPrijavi se za nastavak

Prijavi se pomoću Facebook-a

Facebook prijava

Prijavi se pomoću Email-a

Zapamti meZaboravljena lozinka Registriraj se