Stranica Mojnet.com 1.6.2017 prestaje sa radom. Svi korisnički računi i sadržaji će biti izbrisani. Hvala na razumijevanju!

LJUBLJENI MOJ ISUSE

11. kolovoz 2014 ob 20:28 | 135
LJUBLJENI MOJ ISUSE
«Ljubljeni moj Isuse, dopusti da ti se obratim kako bih ti iskazao svoju zahvalnost za milost koju si mi udijelio dajuči me svojoj svetoj Majci po pobožnosti ovog ropstva; da bi tako ona bila moja zagovornica kod tvog Veličanstva i moja sveopča nadopuna u mojoj prevelikoj bijedi. Jao! Gospodine, ja sam tako bijedan, da bih se bez ove dobre Majke sigurno izgubio.
Da, Marija mi je kod tebe u svemu potrebna: potrebna mi je da te ublaži u tvojoj pravednoj srdžbi jer sam te toliko vrijedao; potrebna mi je da suzdrži vječne kazne tvoje pravde koje zaslužujem; potrebna mi je da mogu gledati tebe, tebi govoriti, tebe moliti, tebi se približiti i tebi se svidjeti; potrebna mi je da spasim svoju dušu i duše dragih; potrebna mi je, jednom riječju, da mogu uvijek vršiti tvoju svetu volju i tražiti u svemu tvoju največu slavu.
Ah, zašto ne mogu objaviti čitavome svijetu ovo milosrde koje si imao prema meni! Zašto da cijeli svijet ne zna da bih ja bez Marije bio več osuden! Zašto se ne mogu dostojno zahvaliti na tako velikom dobročinstvu! Marija je u meni - "dana mi je". Oh, kakvo blago! Oh, kakva utjeha! i da ne bih bio, iza toga, sav njezin! Oh, kakve nezahvalnosti, moj dragi Spasitelju! Pošalji mi radije smrt nego da mi se takva nesreča dogodi: jer više volim umrijeti nego živjeti, a da ne budem sav Marijin.
Ja sam je tisuču i tisuču puta uzeo za sve dobro moje sa sv. Ivanom Evandelistom, podno križa, i isto toliko puta predao se njoj; ali, ako to još nišam učinio onako dobro kako ti to želiš, moj dragi Isuse, činim to sada kako ti hočeš da učinim; i ako vidiš u mojoj duši i u mome tijelu nešto što ne pripada toj slavnoj Kneginji, molim te da to iščupaš i baciš daleko od mene, jer ono što ne pripada Mariji, nije tebe dostojno»

Komentari 0

moraš se , ako želiš komentirati

Unesi email osobe kojoj želiš preporučiti ovaj blog.
trajni linkPrijavi se za nastavak

Prijavi se pomoću Facebook-a

Facebook prijava

Prijavi se pomoću Email-a

Zapamti meZaboravljena lozinka Registriraj se