Stranica Mojnet.com 1.6.2017 prestaje sa radom. Svi korisnički računi i sadržaji će biti izbrisani. Hvala na razumijevanju!

SOTONINE IZJAVE ZA VRIJEME EGZORCIZMA

14. veljača 2015 ob 14:24 | 100
Sotona jako voli ove stvari!
SOTONINE IZJAVE ZA VRIJEME EGZORCIZMA!!!

Ove izjave uzete su za vrijeme obreda egzorcizama. Jako, jako, jako pažljivo pročitajte ove izjave. Uzmimo svi zajedno krunicu, utječimo se Majci Mariji i našem dragom Spasitelju Isusu Kristu!
Pričest na ruku: tako mogu gaziti vašega Boga, onoga Boga kojega sam ja ubio; i mogu slaviti svoje mise (= crne mise) sa svojim svećenicima, koje sam Njemu istrgnuo …
Svećenici obučeni kao gradski pometaći, prerušeni; tako ih mogu odvesti kamo god hoću, u gostionice i u privatne kuće, u potrazi za ženama i homoseksualcima, i činim da počinjaju tolika svetogrđa, i vodim ih u svoje kraljevstvo! Koliki, koliki su tako zamaskirani svećenici u mojem kraljevstvu! I neće mi više izbjeći (ovdje slijedi grohotni smijeh, malo kažem, da se groziš).
Svećenici i biskupi upisani u masoneriju i u moje sekte (sljedbe): »Ah kolike, kolike sam u njih doveo pomoću novca i žena. Koliki, koliki postaju moji vjerni prijatelji, po novcu i po ženama… Uzimam ih koliko hoću i vodim ih u svoje kraljevstvo.
Kratke, mini-suknje: s kojima hvatam muškarce i žene i ispunjam svoje kraljevstvo (dugi smijeh… obijestan). Kojeg li zadovoljstva… kojeg li veselja.
Televizija: Ah, televizija… to je moj aparat; ja sam ga izumio …da razorim pojedine duše i obitelji: Rastavljam ih, rastačem ih sa svojim programima: dovitljivim, oštroumnim, pronicavim i prodornirn… Uh, televizija je središte privlačenja kojim privlačim i pridobivam tolike svećenike, redovnike i redovnice, naročito u sitnim satima, i time ujedno postižem da više ne mole: hahahahahaha… u jedan čas ja se predstavljam u čitavom svijetu…slušaju me i vide me svi… Veoma dobro mi pomažu moji vjerni sluge, vračari, vještice, gataoci iz karata, gataoci u dlan, astrolozi (gataoci po zvijezdama)… hahahahahahahaha…!
Diskoteke:…Kako je to lijepo… To su moje zlatne palače kamo privlačim najbolje nade društva, i činim ih svojima, uništavajući njihove duše i tjelesa… Kolike tisuće i tisuće odvodim za sobom pomoću alkohola, droge, seksa…Ah, koje li neprestane žetve… Povjerio sam ih tolikim političarima, mojim vjernim slugama, i posvećenima… Ja sam pravi kralj svijeta, a ne vaš Bog kojeg sam ja razapeo.
Razvod braka: ja sam to izmislio i zadržavam to kao svoje isključivo vlasništvo. To je jedno od mojih najinteligentnijih otkrića. Tako uništavam obitelj i društvo, gdje mi se klanjaju kao pravom kralju svijeta …Seks … seks …Ne slušajte onog čovjeka raspeta na križu koji vam ništa ne daje… Pravo uživanje dajem vam jedino ja po slobodnom seksu …Moje kraljevstvo je nadasve sloboda u seksualnom uživanju, s čime vladam na zemlji.Abortus: Ubojstvo nevinih: Ah…Hura! Hura! To je bilo moje najljepše i najukusnije iznašašće! Ubijati nevine umjesto krivaca i čovjekoubojica iz mafije! Uništavam čovječanstvo i tako završavaju, još prije rođenja, klanjatelji vašeg krivog Boga…Hura …hura…!
Droga: To je najslađa hrana koju pružam na blagovanje mladima da ih učinim ludima … i tako od njih činim što hoću … lopove … ubojice … bludnike… okrutne kao što sam ja … gospodare svijeta … moje službenike.
Svečenici koji niječu moje postojanje: Ali nadasve mi se sviđaju i razveseljavaju me oni biskupi i oni svećenici koji niječu moje postojanje i moje djelovanje u svijetu:…a ima ih veoma mnogo… Ah! Koje veselje, koje veselje za mene… Tako radim mirno i sigurno … Čak i teolozi danas ne vjeruju u moje postojanje …Kako je to lijepo! … Koje li veselje! … I tako ujedno niječu onoga svoga Boga koji je došao da me uništi …
Ali ja sam ga pobijedio … pribio sam ga na Križ.. Hahahaha…! Hvale vrijedni su ti svećenici … a još više ti biskupi … i ti teolozi… Svi su to moji vjerni slugani … s njima činim što hoću… ahahahaha!… Sad su već moji…Vodim ih kamo hoću…obučeni su kao grobari… trajno s cigaretom u ustima … namirisani kao gizdelini (kicoši)…u potrazi za lakim (brbljavim) ženicama… s automobilom po posljednjoj modi… puni novaca… bune se protiv dogmi svojega krivoga Boga … i lažne Crkve onog Raspetoga, koji je moja žrtva…
To su najsigurniji vojnici mojega kraljevstva, koje ih je puno, puno…Po njima unosim zbrku i pomutnju u narod, koji se sve više udaljuje od krivoga Boga… i vodim ih u moje kraljevstvo mržnje i vječnog očaja… Zauvijek sa mnom, sa mnom…Hahahahahaha! Kolike li sam od njih uspio upisati u moje sekte… namamljene mojom karijerom i mojim novcem. Kupujem ih veoma lako…jer sam konačno uspio da više ne ljube onoga svoga krivoga Boga, niti onu Ženu (Mariju) koja misli da me je pobijedila.

Komentari 0

moraš se , ako želiš komentirati

Unesi email osobe kojoj želiš preporučiti ovaj blog.
trajni linkPrijavi se za nastavak

Prijavi se pomoću Facebook-a

Facebook prijava

Prijavi se pomoću Email-a

Zapamti meZaboravljena lozinka Registriraj se