Stranica Mojnet.com 1.6.2017 prestaje sa radom. Svi korisnički računi i sadržaji će biti izbrisani. Hvala na razumijevanju!

TREĆE VELIKO HRVATSKO PROLJEĆE

17. siječanj 2011 ob 14:49 | 314
TREĆE VELIKO HRVATSKO PROLJEĆE

Hvaljen Isus i Marija !

A sada Hrvati poslušajte, postavljeni plakat u čast Majke Božje 31.12.2010., predvečer, na početak Svetkovine Svete Bogorodice Marije 01.01.2011., svakako je nadahnut velikom ljubavlju prema Isusu Kristu i Kraljevstvu Božjem. „On je nada Crkve, Europe i čovječanstva“ Ivan Pavao II., Ecclesia in Europa, Verbum 2003. Također je nadahnut ljubavlju za hrvatski narod, kulturu, tradiciju i budućnost, a posebno kako bi Majci Božjoj preporučili i stavili pod njezinu zaštitu početak, razvoj i trijumf Trećeg Velikog Hrvatskog Proljeća. U Hrvatskoj se već neko vrijeme govori o tome kako se Hrvati bude svakih dvadeset godina 1971., 1991., pa po tom nizu i 2011. Hvala Majci Božjoj što nas je sa ovim plakatom malo prodrmala, uzbudila neke duhove i razbudila. Lijepo je govoriti o Ivanu Pavlu II. i vaditi neke njegove izjave iz konteksta, međutim nasljedovati Papu, biti mu svjedoci, postati rob ljubavi Majke Božje, poput njega klečati na koljenima i tražiti odgovor od Gospodina Isusa u Presvetom Oltarskom Sakramentu… katolici većinom ovdje padaju, bilo laici, bilo svećenici. „Doista možemo li dopustiti da u Europi koja kroči prema političkom jedinstvu baš Kristova Crkva bude čimbenik razdora i nesloge ? Ne bi li to bila jedna od najvećih sablazni našeg vremena? “ Ivan Pavao II., Ecclesia in Europa, Verbum 2003. Bilo je i ovakvih Papinih izjava: „ Ja kao biskup Rima želim protestirati protiv ovakvog shvaćanja Europe, zapadne Europe“ Ivan Pavao II. , dokumentarni film Credo.
Dakle, što se tiče stava Crkve prema Europi on je jasan. „ Poznato je također da će konačnu odluku o tome donijeti naši građani na referendumu, kao i građani svih zemalja članica. Crkva će tu odluku poštovati. … To je potpuno u duhu stvaranja Europske unije, koja želi biti zajednica naroda koji su svjesno i slobodno izabrali europsko zajedništvo. Zato je važno da oni kojima su građani povjerili vlast i koji vode pristupne pregovore ne prestaju temeljito, pravodobno i objektivno informirati ne samo o tijeku pregovora, nego i o tomu što pojedina rješenja znače ili mogu značiti za sadašnjost i budućnost naše države“. Pismo Hrvatskih Biskupa povodom pristupnih pregovora za ulazak Republike Hrvatske u EU, Glas Koncila 2010., na Svetkovinu sv. Josipa.
Plakat je u skladu sa stavom Hrvatskih Biskupa. S druge strane, izjave nekih crkvenih dužnosnika koje novinari vješto koriste za zadane im ciljeve, jako uznemiruju i dodatno destabiliziraju dušu ovog napaćenog, izranjenog naroda. Izjava u ime Crkve : „Crkva je za Eu“, je jedna od najvećih sablazni današnjeg vremena i zaslužuje ozbiljno demantiranje i temeljito ispitivanje savjesti pojedinih dužnosnika u hijerarhiji Crkve u Hrvata.
„Sveta je Stolica trideset puta u Europskome parlamentu prozivana zbog kršenja ljudskih prava. Za usporedbu, Kuba i Kina su svaka osuđene po petnaest puta“ Diktatura relativizma, Verbum 2010. Lisabonski ugovor iz 2007. ignorira referendume francuskog i njemačkog naroda iz 2005., gdje se vidjelo „da europsko javno mnijenje radikalno odbacuje projekt europske države“. Diktatura relativizma, Verbum 2010. Irska koja je jedina izašla na referendum nakon potpisivanja Lisabonskog ugovora zahvaljujući budnosti svojih građana je 12.06.2008. odbacila isti taj ugovor. „Europska unija ne poprima oblik države ili superdržave, nego se predstavlja kao nenaravna i despotska stvarnost“. Diktatura relativizma, Verbum 2010.
Svatko normalan bi na ove činjenice rekao: „Nešto je trulo u državi Eu“. Stoga za izjave crkvenih dužnosnika: „Crkva je za Eu“, „se može govoriti i o nekoj vrsti shizofrenije, podijeljene egzistencije“ Papa Benedikt XVI. , Svijetlo Svijeta, Verbum 2010. moderne kršćansko-zapadne kulture.
Za Hrvate bi bilo puno bolje da se obrate, posvete i obnove zavjet Majci Božjoj, da budu svoj na svome. Od kada smo dobili priznanje države 879. god. zahvaljujući Papi Ivanu VIII i hrvatskom Knezu Branimiru, kroz burnu povijest dobili smo časni naslov „Predziđe Kršćanstva“. Sada kada napokon opet imamo svoju državu tko to pred Bogom i Majkom Božjom ima pravo biti toliko lakomislen i naivan. Neka Hrvati traže da ostali narodi koji su sada u Eu dobiju priliku za referendum. Tako ćemo najbolje pomoći europskim narodima i samima sebi. Neka Crkva u Hrvata jako ozbiljno razmatra poruku Majke Božje: „Sotona je već došao do vrhunca svoje moći i sada, također i u Crkvi, dovršit će ( svoje djelo), koliko mu je Gospodin dopustio za Njeno najbolnije čišćenje.“ Svećenicima Marijinim predragim sinovima. Svećenički marijanski pokret, 1998.
Hvala Majci Božjoj „ kod nas na zapadu postoji zamah novih katoličkih inicijativa koje nije zapovjedila struktura ili birokracija. Birokracija je potrošena i umorna. Ove inicijative dolaze iznutra, iz radosti mladih ljudi“ Papa Benedikt XVI. , Svijetlo Svijeta, Verbum 2010. U ljubavi prema Katoličkoj Crkvi i Hrvatskoj izgaram i po uzoru na moga Gospodina i Učitelja polažem svoj život za Crkvu po volji Majke Božje. Volim svim srcem Kraljevski Križ Istine.
Stoga pozivam mlade ljude, podignite glave, srca gore, budite radosni svjedoci, sluge i suradnici našega Gospodina Isusa. Hrabri budite, jačajte u kreposti, rastite u svetosti. Budite Sol Zemlji. „ Vi ste sol zemlji. Ako li sol obljutavi, čime će se onda soliti? Ne valja više ni za što; baci se napolje i ljudi je pogaze.“ Mt 5,13. Posvetite se Majci Božjoj, kako bi sa našim ljubljenim Papom Ivanom Pavlom II. i našim Uzoritim Kardinalom blaženim Alojzijem Stepincem mogli kliktati „Tebi o Marijo kažem: Totus Tuus –Sav sam tvoj“. Neka Majka Božja upravlja vašim životom, dajte joj sve što posjedujete i jeste. Dajte joj svoje misli, riječi i djela; svoju prošlost, sadašnjost, budućnost i vječnost. Idite često na sv.Misu, ljubite naše svećenike i Oce biskupe. Uvijek molite za njih. Gospodin Isus je onaj koji ih je izabrao za njihovu službu. Mariji Majci Božjoj i Kraljici Hrvata dajmo posebnu čast i opravdajmo to što se od Hrvata očekuje. „Ne boj se stado malo. Vama je povjereno poslanje da ostvarite trijumf mog Bezgrešnog Srca u svijetu.“ Svećenicima Marijinim predragim sinovima. Svećenički marijanski pokret, 1998. Molimo Majku neka nam pomogne da i u ovom povijesnom trenutku, kao narod ispunimo Volju Božju, molimo da ovo proljeće ne bude u tjeskobi i progonstvu (1971.), da ne bude u krvarenju i raspeću ( 1991.), neka Veliko Hrvatsko Proljeće dođe u Miru, Uskrsnuću, Trijumfu i Slavi.
KRALJICE HRVATA, SAČUVAJ NAS OD ULASKA U EU!
Što dobivamo ulaskom u Eu? Dužničko ropstvo, Diktaturu relativizma, Chemtrails, GM hranu, Kulturu smrti, Gender revoluciju, Gay parade, ….i druga zla. Split 01.01.2011.
Molili smo našu Majku u zabrinutosti i tjeskobi zbog budućnosti naše djece, dali smo joj ovim plakatom naše patnje i križeve. A Majka je kao Najvjernija Odvjetnica brzo odgovorila:
“Otvorite mi vaša srca, dajte mi vaše patnje. Majka će pomoći. ” Međugorje 02. 01. 2011.
Zbog svega ovoga potičem cijeli narod da zaziva na sebe i svoje bližnje Predragocjenu Krv Isusa Krista, i svoje pouzdanje stavi u beskrajno more Božanskog Milosrđa, da moli svetu krunicu Majci Božjoj i krunicu Bogu Ocu. „Otac će posebno udijeliti milosti onim obiteljima koje će moliti ovu krunicu…Svima onima koji budu molili s vjerom učinit će velika čuda, takva i toliko velika o kakvim se nije nikada čulo u povijesti Crkve“. Bog Otac govori svojoj djeci, Apostolatski centar Sav Tvoj, 2009.
Bog Otac obećava: „Ako me sve nacije jednako tako budu zazivale i častile, neće biti više razmirica niti ratova, jer Ja sam Bog mira i tamo gdje sam Ja neće biti ratova. Želite li pobijediti vašeg neprijatelja? Molite me zato i vi ćete nad njim slaviti trijumfalnu pobjedu. I sami znate da je uz Moju Moć sve moguće. I upravo tu Moć nudim svima vama kako biste se mogli njome okoristiti sada i u vijeke. Ja ću se uvijek vama pokazivati kao vaš otac, ako se i vi budete pokazivali kao moja djeca“. Bog Otac govori svojoj djeci, Apostolatski centar Sav Tvoj, 2009.
Ovo pismo će biti poslano kuvertirano na nekolicinu adresa, biti će faksirano na neke brojeve i poslano elektronskom poštom. Tko mu što doda ili oduzme, Krv i Suze ovoga naroda na njegovu glavu. „Ne bojte se… i ne plašite! Naprotiv, Gospodin – Krist neka vam bude svet, u srcima vašim, te budite uvijek spremni na odgovor svakomu koji od vas zatraži obrazloženje nade koja je u vama“ Usp. Biskupska sinoda- Druga posebna skupština za Europu, Završna poruka.

Mario Lovrinčević U Splitu, 17.01.2011.

Komentari 0

moraš se , ako želiš komentirati

Unesi email osobe kojoj želiš preporučiti ovaj blog.
trajni linkPrijavi se za nastavak

Prijavi se pomoću Facebook-a

Facebook prijava

Prijavi se pomoću Email-a

Zapamti meZaboravljena lozinka Registriraj se