Stranica Mojnet.com 1.6.2017 prestaje sa radom. Svi korisnički računi i sadržaji će biti izbrisani. Hvala na razumijevanju!

Naslov nez naslova i nastavka...

11. ožujak 2016 ob 19:45 | 95
Sreli smo se ne tako davno. Bilo je kao i uvijek što biva: sreće, padova, razočarenja. Koliko smo puta usijanih glava bili pred prekidom, a onda se vraćali jedno drugom ponovo, nošeni žarom, na stare staze. Uspjeli smo da se odupremo i nadživimo sve one priče i ogovaranja, sve one klevete i laži.
Koliko smo dobrih prijateljskih savjeta zakopali duboko u nama! Vjerovali smo jedno drugom i voljeli se. zato su nam želje i snovi puni ambicija i opštali; zato smo i uspjeli sačuvati ono sto su nam srca stvorila; ono za čim smo čeznuli.
Sve do sada kada je postalo ozbiljno. Kad je sadašnjost bila isto tako vrijedna kao i budućnost. Kad smo htjeli više nego što nam je život pruzao i davao.
Kada sam ja od tebe želeo mnogo više nego sto si mi pruzala. Jer ja te nisam želeo samo za jednu noć, za jednu avanturu. želio sam te kao buduće ostvarenje svojih želja. Želio sam te kao ženu koja će me pratiti ne samo dio puta vec čitav život. Zato nije ni čudo sto sam se s` pravom zapitao da li sam ja sposoban da ti pružim sve ono sto treba kroz život. Da se na kraju pitam da li će ti ljubav koju ti pružam biti dovoljna.

Ja nisam bogataša sin da ti mogu pružiti sve što poželis jer pored mene bi te očekivala mnoga odricanja pošto naše želje moramo sami da gradimo i stvaramo; u protivnom, postaju snovi.
Jednom, kad nas život ponese u kolotecinu svog življenja, znaj da nas u njemu očekuje svašta. Olako si prihvatila moje ispružene ruke i, vjerujem, pošla bi samnom na kraj svijeta, svjesna da u životu nije srećan onaj sto ima sve, nego onaj koji ne želi ono sto nema!
Shvati, razmisli, odrasti vec jednom da bi u potpunosti meni pripadala, da budeš vječno moja, ona kojoj želim da poklonim tako mnogo; jer ljubav je samo jedna karika u lancu koji vodi ka sreći, cilju, saznanju da ponekad i samo voljeti nije dovoljno...

Komentari 1

moraš se , ako želiš komentirati
Crna_Udovica
Crna_Udovicaprije 1 godinu

Unesi email osobe kojoj želiš preporučiti ovaj blog.
trajni linkPrijavi se za nastavak

Prijavi se pomoću Facebook-a

Facebook prijava

Prijavi se pomoću Email-a

Zapamti meZaboravljena lozinka Registriraj se