Stranica Mojnet.com 1.6.2017 prestaje sa radom. Svi korisnički računi i sadržaji će biti izbrisani. Hvala na razumijevanju!

Zabave

01. travanj 2012 ob 00:34 | 223
Kao iskusan hodač po zabavama u danima naše i vaše mladosti stekao sam dragocjena iskustva koja mi nikada nisu koristila u praksi ali su bila dobrodošla da serem prijateljima za stolom birtije u kojoj je teta Slavica radila iako je bila slijepa na lijevo oko. Dakle, nekada su se davale zabave. Selske zabave po vatrogasnim domovima koje je svako selo koje imalo drži do sebe moralo imati. Maknule su se brentače,stavili stolovi, pomeo pod i udri. Prije toga bi se polijepili plakati po okolici bližoj i malo daljoj.
Moje iskusno oko 18godišnjaka bi uhvatilo plakat sa velikim slovima Zabava-sviraju Noćne lutalice...U tim mladim danima moj kurac se dizao i na mrtvog konja. Danas se ne bi ni na živog. Zabava je značila sex,a sex je bio negdje na nivou da ti ga snajka izdrka negdje iza sale ili u autu. Dakle , biraju se zabave.Ne vrijedi otići na bilo koju.
1. Zabavu daje Aktiv žena - Ne vrijedi otići , obično se skupe žene sa muževima, stare babe koje pletu sa strane i gledaju tko s kim pleše.Obično dopeljeju i kćeri ali jadne ne smiju šmugnuti sa tobom iza doma. Preskačeš.
2.Zabavu daje DVD--zajebi, previše muškarčina, nabrijanih vatrogasaca. Možeš samo popušit batine jer si došao na njihov teritorij. Ovo je njihova zabava i sve pičke su po difoltu njihove. Preskačeš.
3.Zabavu daje Omladinska organizacija sela-zajebi, tu će biti i recitacija i igrokaza a možda padne i pokoji referat prije igranke. Preskačeš.
4. Zabavu daje razred koji skuplja lovu za maturalac---eeeee.....tu već dolazimo do zanimljivih zabava ali sad se to grana u razne podvrste Šuvarovih razreda. Ne vrijedi otići na bilo koju.
4 a) Zabavu daju Autolakireri--zajebi, nema pičke, ima batina.Preskačeš.
4 b) Zabavu daje Pedagoško usmjerenje...Zajebi, buduće profesorice povijesti i školske psihologinje radije će sjediti i drkati po dosadnim temama nego po tvom kurcu. Preskačeš.
4 c) Zabavu daju Elektrotehničari..zajebi , nema pičke, nema ni batina, moš se samo ubit od alkohola i pišat po šanku ( znalo mi se desit ).
4 d) Zabavu daju Elektroničari..zajebi, pametniji od elektrotehničara ali slabije piju, nema pičke.
4 e) Zabavu daje Matematičko-informatičko.. Zajebi..Dosadni,slabo piju, uglavnom rješavaju križaljke. Ima pičke al ko da i nema.
4 f) Zabavu daju Ekonomistice...mmmm, mljac. Pičke ko šalate.....obavezno pada drkanje iza doma. Nemoš omanut..Buduće telefonistice i tajnice u preduzeću znale su se zabavljat.
4 g) Zabavu daju Zubotehničari--hm, mješoviti razredi, teško do pičke al odeš...Il buš se napio il bu palo vatanje..Trećeg nema ionako.
4 h) Zabavu daju Kuharice...obavezno odeš. Zamisli samo te uvježbane ručice koje tjednima u školi vrte kuhačom.
4 i) Zabavu daju Frizerke...mila majko...pičaaakaaa, dobrijaaaa...Obavezno.
4 j) Zabavu daju Automehaničari..zajebi, nema pičke, ima batina...

Danas nema zabava. Mislim, ima al..moraš napravit ugovore, osigurat salu, prijavit zampu i platit, najavit policiji skup, platit bendu na žiro.... kurac palac...Al velim , moje je ionako prošlo. Sad da mi i dođe ona kuharica kojoj sam zasrao kosu u Bedeniku iza doma..ne znam što bi žnjom.Ajd, odo ja...

Komentari 0

moraš se , ako želiš komentirati

Unesi email osobe kojoj želiš preporučiti ovaj blog.
trajni linkPrijavi se za nastavak

Prijavi se pomoću Facebook-a

Facebook prijava

Prijavi se pomoću Email-a

Zapamti meZaboravljena lozinka Registriraj se