ima li gore....može li gore ???

06. lipanj 2014 ob 20:54 | 23
"Irska vlada pokreće istragu kako bi se ustanovilo ima li u toj zemlji još masovnih grobnica djece nakon otkrića 800 mrtvih novorođenčadi i male djece pokopanih u septičkoj jami u blizini Doma Svete Marije za majke i bebe gdje su bile smještene nevjenčane majke i njihova djeca.
Premijer Enda Kenny jučer je iz Sjedinjenih Država naredio istragu kako bi se ustanovilo tko su odgovorni i radi li se o izoliranom slučaju. U međuvremenu se očekuje masovni ukop na kojem će se pročitati ime svake identificirane žrtve.

Šef irske vlade oglasio se nakon što je Amnesty International od vlasti zatražio hitnu istragu o ubojstvima malene djece, njih ukupno 796, od novorođenčadi pa sve do osmogodišnjaka/kinja, čija su tijela potajno zakopana bez lijesova u spremnik septičke jame u Tuamu.

Nakon pronalaska grobnice u javnosti se oglasila povjesničarka Catherine Corless koja je proučavala problematičnu povijest popravnog doma koji je 1925. godine prenamijenjen u Dom za majke i bebe, a o njima su se brinule časne sestre.

Corless je utvrdila identitet 796 tijela djece, koja su umrla u Domu, no točan broj tijela pronađenih u masovnoj grobnici nije poznat."

ubijeni ...neki umrli nakon bolesti ...i svi završili u septičkoj jami...BOGU za plakati...i pod otkriljem crkve...i časni sestara...mogu li se nazvati časnim....ili prije monstrumima...sramota za krščanski svijet...mene stid moje vjere :-(((

a tek jednog dana kada se otvori arhiva u Vatikanu ??? šta će biti...hoće li biti...???
smiju li to uraditi...otvoriti riznicu laži i prevara ...hoće li reči ljudima ko su i šta su....hoće li ???
sumnjam ....umrijeće generacije a neće dokučiti ....samo oni koji "vide" danas sutra će moći mirno stati pred Boga i reči će: ja nisam njihov...ja sam uvjek bio samo tvoj
OČE UVIJEK SMO BILI U PRAVU...POKOJ TI DUŠI I NEKA TI JE LAKA CRNA ZEMLJA
BOGU ZA PLAKATI :-(((

Komentari 0

moraš se , ako želiš komentirati

Unesi email osobe kojoj želiš preporučiti ovaj blog.
trajni linkPrijavi se za nastavak

Prijavi se pomoću Facebook-a

Facebook prijava

Prijavi se pomoću Email-a

Zapamti meZaboravljena lozinka Registriraj se