lažljive Slovenke

18. studeni 2013 ob 17:17 | 103
lažljiva miss Slovenije

epilog moga bloga odigrao se onako kako sam i sam znao a ne kako su neki htjeli...a i onako bulazne cijelo vrijeme :-)))...sve ono što pišu ( predvodnica sa stadom ) negativno o drugom i drugačijem važi za njih...samo sebe opisuju...nego ,evo

Nini Đurđević odvzeli krono
Ljubljana, 18.11.2013, 16:10 | T. P

Nova miss Universe Slovenije 2013 je Sara Savnik. Dozdajšnja Nina Đurđević, ki je našo državo zastopala tudi na svetovnem izboru v Moskvi, znana pa postala predvsem zaradi lažnih navedb o študiju medicine, se je morala namreč posloviti od lepotnega naslova.
slika 1750735

Sara Savnik

"Organizacijski odbor Miss Universe Slovenije se je na podlagi dogodkov v zvezi z izbrano miss Universe Slovenije 2013, Nino Đurđević, in v dogovoru z njo, odločil, da se naziv miss Universe Slovenije 2013 prenese na prvo spremljevalko Saro Savnik," so sporočili organizotji lepotnega izbora. Nekdanja miss Universe Slovenije Nina Đurđević je v dogovoru z lastnikom licence Miss Universe Slovenije Vladimirjem Kraljevićem danes prostovoljno predala naslov, lento in krono in se umika iz javnega življenja.

"Dobrovoljno predajam krono Sari Savnik in bom tudi brez naziva dokazala, da študiram v Berlinu," slovenski javnosti sporoča nekdanja miss Universe Slovenije 2013 Nina Đurđević. Spomnimo, lepotička je sprva trdila, da je študentka 4. letnika medicinske fakultete v Mariboru in da želi postati kirurginja, natančneje mikrokirurginja, ko se je izkazalo, da to ni res, pa je dejala, da obiskuje univerzo v Berlinu, a tam o tem niso vedeli ničesar oziroma – kot nam je sporočila tiskovna predstavnica Medicinske fakultete Charité Julia Biederlack – Nina pri njih ni registrirana kot študentka.

"Dogovor o odstopu je nastal zaradi kršenja določil pogodbe, ki jih je Đurđevićeva imela kot miss Universe Slovenije 2013 in ker ni izvrševala svojih obveznosti in dolžnosti kot miss Universe Slovenje 2013," pa je povedal lastnik licence Vladimir Kraljević in dodal: "Nini se za dozdajšnjo promocijo zahvaljujemo. Zelo mi je žal, da je prišlo do nesoglasij in da se je zgodba končala, kot se je. Želim ji veliko uspeha v življenju."

Danes ob 14. uri je bila v ljubljanski restavraciji podpisana pogodba z novo miss Universe Slovenije 2013 Saro Savnik, ki je prevzela vse pravice ter obveznosti in dolžnosti miss Universe Slovenije 2013. Hkrati je prejela nagrado v višini 20.000 evrov za celotno 4-letno šolnino na prestižni fakulteti ZŠEM.

"S ponosom sprejemam naziv miss Universe Slovenije 2013 in obljubljam, da bom v celoti izpolnjevala vse svoje obveznosti in dolžnosti kot miss Universe Slovenije 2013 in se hkrati zahvaljujem organizacijskemu odboru Miss Universe Slovenije za izkazano zaupanje in podporo in se že veselim našega nadaljnjega sodelovanja in dela, ki me čaka v prihodnosti," je ob tem dejala Sara.

navijam za Saru ...ona mi je bila nekako lažljiva ;-)))...ko nevjeruje neka po..ši Vladimirju Kraljeviću :-)))...

Komentari 0

moraš se , ako želiš komentirati

Unesi email osobe kojoj želiš preporučiti ovaj blog.
trajni linkPrijavi se za nastavak

Prijavi se pomoću Facebook-a

Facebook prijava

Prijavi se pomoću Email-a

Zapamti meZaboravljena lozinka Registriraj se