Muškarci plaču , žene prde

22. rujan 2013 ob 18:25 | 251
U današnje vrijeme to je normalno .

E jebi ga sad . Uvijek se nađe neka budala , koja je u većini istomišljenika , da lupi kontru i kaže " to nije tako " . To je već stvar izgarđene reputacije , koja je naklonjena kulturi globalističke Njemačke i bon tonu , koji sam jedino poštovao na slavi kad se jede prasetina , - ako me razumijete , ono kao žlica , nož , vilica , eventualno korištenje salvete ako mi procuri mas ' niz bradu ... Da ne dužim .

Glavni akteri , koji glume svoje " kulturno obiteljsko vaspitanje " popraćeno nekom profinjenom finoćom jesu na prvom mjestu djevojke . Zašto one ? Pa one su tako lijepe , nježne , fine , umiljate , blage ... Ipak je to naša ljepša polovica , zar ne ? Khmmm ... Grdno se varaš ako tako misliš . Činjenica , da kad ugledaš dobru žensku na ulici , prva pomisao jeste što bi joj sve radio ( bludne radnje predstavljene svecke akcijskim filmovima ) , ali kad malo bolje pogledaš vidjet ćeš kilogram rifuznog pudera na licu u cilju prikrivanja zaostalih pubertetskih prištića i mitesera , ožiljak iz osnovne škole nastao kao posljedica lupanja glavom od radijator - to mi prvo palo na pamet . Stražnjica je uvijek utegnuta i istaknuta nekim seksipilnim tangama ... Kad smo već kod guzice . Ne znam da li ste primijetili , možda i niste imali prilike , djevojke u većini prde ka ' nenormalne , što je u suštini i normalno , jer kako kažu naši stari : " Zdrava guza prdi " . Najviše vole kad legnu u kadu , pa kroz žubor vode i kupku koju su prethodno smućkala , puste krik govneta za slobodom . Što je još zanimljivije , željne su isčekivanja da njihovo čulo mirisa proradi i osjete taj proizvod . To bi trebalo da je u redu . I vi to radite sigurno . No da ne zalazim previše u detalje , da vam ne zgadim pojam pičke , preći ću na sljedeću stvar .
slika 1722219


E pazi sad . Mi muškarci , predstavljeni kao : glava kuće , jači spol , osobe jakog karaktera , zaštitnici ljepše polovice , se također nalazimo na listi foliranata - da se tako izrazim . U principu , mi nismo takvi , jednostavno samo se tako predstavljamo radi jače reputacije koju sam maločas naveo . Koliko vodimo računa o osobnom izgledu i higijeni , to i nije toliko zamerljivo , ali svakako jeste pokazati slabost prema ljepšoj polovici . Zašto ? Pa to je jednostavno , ako pokažemo bilo koji vid slabosti završićete kao hulahop na malom prstu ženske ruke . Padate pod komandu iste i postajete rob , nažalost ne rob bludnih radnji već nekih osnovnih . Recimo kućanstva . Takvi se uglavnom nazivaju papučari , ili možda malo bolje , papučicama , cipelići , i tako te fore . Prva suza , je i prvi korak do ropstva . A druga je već nemoć u predstojećim radnjama . U takvim slučajevim , glavna i jedina moguća afirmacija jeste raskid ili razvod braka . U svakom slučaju dođe ti na isto .
slika 1722218


Nadam se da vam je sada jasno zašto muškarci plaču , a zašto žene prde .

Komentari 0

moraš se , ako želiš komentirati

Unesi email osobe kojoj želiš preporučiti ovaj blog.
trajni linkPrijavi se za nastavak

Prijavi se pomoću Facebook-a

Facebook prijava

Prijavi se pomoću Email-a

Zapamti meZaboravljena lozinka Registriraj se