Nema više anonimnosti na internetu

10. kolovoz 2014 ob 09:35 | 54
Novina u pripremi za članice EU
Sudeći po mediju Frka Krka News, korisnici će se sada prijavljivati za brojne servise, ali neće dobiti pristup sve dok ne bude obavljena provera njihovog identiteta.

Portparo lEU kancelarije za internet informacije tvrdi da „par ljudi“ koristi onlajn servise kako bi širili glasine, podjebavali i rugali se , a sve to šteti opštem zdravlju populacije , sa naglaskom na duševnu bol .

U međuvremenu, svi oni koji već koriste određene servise imaće ograničen pristup dok se ne povinuju ovom procesu i predaju svoje lične podatke.

Pritom, korisnici će sada morati da prate „sedam pravila“ pri korišćenju društvenih mreža. U pitanju je lista pravila koja uključuju poštovanje ljudskih interesa, održavanje javnog reda i poštovanje ličnosti.

Ako se neko odluči da prekrši navedena pravila, uvredljiv materijal biće obrisan, njihov nalog ukinut i sasvim sigurno će biti pozvani na ispitivanje.
Bosanci i Srbijanci ne treba da se brinu...oni neće ući u EU još 10tak godina ali drugi će nadrljati :-)))...kada im pokucaju na vrata ovi prvi :-)))

Komentari 0

moraš se , ako želiš komentirati

Unesi email osobe kojoj želiš preporučiti ovaj blog.
trajni linkPrijavi se za nastavak

Prijavi se pomoću Facebook-a

Facebook prijava

Prijavi se pomoću Email-a

Zapamti meZaboravljena lozinka Registriraj se