pogrešan broj

16. rujan 2013 ob 20:43 | 66
Jednom, davno, bio sam dovoljno glup da na Internetu, u cilju upoznavanja, ostavim svoj broj mobilnog telefona koji koristim za komunikaciju sa svim ljudim koje poznajem. Ne sećam se zašto sam ostavio taj broj, ionako imam nekoliko kartica za te prilike, ali, eto...
Bio sam dovoljno pametan da ne ostavim lično ime, ali i dovoljno nesrećan da potrefim i za pseudonim odaberem pogrešno ime.
U tom imenu neka ženska osoba je prepoznala nekog svog bivšeg, izgleda oženjenog, koji je zavlačio, lagao i ...ko zna šta još radio.
Počela je da mi šalje poruke, cima, zove u pola noći...
U početku, kad sam po sadržaju poruka shvatio da me zamenila s nekim, ja sam odgovarao učtivo, pokušavajući da objasnim kako je u zabludi, ali ona nije shvatala i nije verovala.
Prestao sam da odgovaram smatrajući da se ne vredi sa budalom objašnjavati, ali ni to nije pomoglo.
Nastavlja da zove u 03, 04 h, šalje poruke, čas psuje, čas moli...luda žena. Budi me kad se najmanje nadam, a plaši me telefon koji kasno noću zvoni, obično to ne donosi dobru vest, ne želim da proživljavam taj stres. Ponekad isključim telefon, ali ga zaboravim ujutro, pa propustim neke važne poziva, tako da ljudi stiču utisak da ih izbegavam i odlažem odogovore.
slika 1720389

Komentari 0

moraš se , ako želiš komentirati

Unesi email osobe kojoj želiš preporučiti ovaj blog.
trajni linkPrijavi se za nastavak

Prijavi se pomoću Facebook-a

Facebook prijava

Prijavi se pomoću Email-a

Zapamti meZaboravljena lozinka Registriraj se