sa čepom u guzici

05. kolovoz 2014 ob 16:45 | 52
Jedan vozač u zapadnoj Virdžiniji nazvao je policiju nakon što je iz auta vidio nesvakidašnju situaciju
On je ugledao ženu kako na uzici šeta golog muškaraca koji hoda “na sve četiri”. Žena je bila obučena u spavaćicu, a muškarcu su i zglobovi bili vezani.

"Najčudniji dan ikad. Zapravo, nadam se da je najbizarniji dan ikad", rekao je šerif Nelson Kroft.

Policajci su krenuli od vrata do vrata i došli do Barbare Žan Gerdelo (53). Priznala je kako je odvela momka Roberta Dejela (56) u šetnju.
"Prvo je poricala da ima ikakve veze s tim, ali zatim je priznala. Kaže kako su imali dobrovoljan seks, dobrovoljnu seksualnu igricu i čak su se uvrijedili što su se ljudi zaustavljali i vrijeđali ih", rekao je Kroft. Dejel je rekao kako nije ozbiljno povrijeđen, osim tragova od vezivanja.
SVAŠTA ...
ako nekoga zanima evo dobar način da se oslobodi kurijeg oka ;-)))
sve što je potrebno za ovaj recept je čuvarkuća i flaster...
Uputstvo za pripremu: uzmite jedan listić čuvarkuće i skinete mu tanku kožicu koja ga okružuje sa jedne strane. Zatim listić stavite na kurje oko tako da strana koja je bez kožice ide na njega. Zalijepite flaster preko lista čuvarkuće i ostavite cijeli dan pa uveče zamijenite sa novim listom i flasterom. Obavezno nosite noću ovaj flaster jer su tada noge van obuće i najveći je efekat.

Za par dana, najčešće 3-4 kurje oko bi trebalo da nestane zajedno sa svojim korjenom, a mjesto gde je bio, popuniće zdravo tkivo. Ovo je stari i isprobani recept koji zaista daje rezultate za kratko vrijeme.

E SADA ĆE NEKO DA SE PITA KAKVE VEZE IMA JEDNO SA DRUGIM ???
PA NEMA ALI OVO DRUGO MOŽE DA POMOGNE NEKOM ;-)) )EEE

Komentari 0

moraš se , ako želiš komentirati

Unesi email osobe kojoj želiš preporučiti ovaj blog.
trajni linkPrijavi se za nastavak

Prijavi se pomoću Facebook-a

Facebook prijava

Prijavi se pomoću Email-a

Zapamti meZaboravljena lozinka Registriraj se