spankanje - pljeskanje po guzi

19. lipanj 2014 ob 07:51 | 217
U čak 19 saveznih američkih država dozvoljeno je fizičko kažnjavanje učenika, a u jednoj od njih se nalazi i Gimnazija Springtown, nedaleko od Fort Vortha.
Tuku učenice bez straha od posljedica ???

Nastavnici su navodno uhvatili 15-godišnju Taylor Santos i još jednu učenicu kako prepisuju na pismenom, nakon čega je Santosova kažnjena dvodnevnom suspenzijom sa nastave. Riječ je o specijalnom programu mjera u samoj obrazovnoj ustanovi koje sprečavaju negativne posljedice isključivanja iz škole.

Nastavni propisi, međutim, omogućavaju zamjenu ove kaznene mjere batinama, pa je Taylor, pošto je propustila jedan dan redovne nastave, zatražila od zamjenika razrednog starješine da joj tu zamjenu odobri. Nakon što je dobio saglasnost djevojčicine majke, on je lično sproveo kaznenu mjeru u djelo.

Poslije udaraca u zadnjicu specijalnom daščicom, djevojčica je zadobila veoma teške povrede, pa je njena majka pomislila da se opekla i osula plikovima.

Taylor je dobila batine od zamjenika razrednog starješine, koji kao muškarac nije smio da izvrši kaznu. Školskim propisima je, naime, predviđeno da mjere fizičkog kažnjavanja učenika može da sprovede samo osoba istog pola.

I taman kada pomislim kako su ovi Amerikanci ludi nađem primjer još luđih

Kažu-batina je izašla iz raj... da li je ??? i gdje joj je sada mjesto ???
Meni je ovo van pameti !!!

Komentari 0

moraš se , ako želiš komentirati

Unesi email osobe kojoj želiš preporučiti ovaj blog.
trajni linkPrijavi se za nastavak

Prijavi se pomoću Facebook-a

Facebook prijava

Prijavi se pomoću Email-a

Zapamti meZaboravljena lozinka Registriraj se