upute za sex na Mojnetu :-)))

02. kolovoz 2013 ob 15:37 | 100
Američka kompanija proizvela je prvu pametnu seks igračku. Funkcioniše jednostavno. Bitno je umrežavanje. Partneri na svoje smartfone moraju da skinu aplikaciju Vibease Intimate, bilo za iPhone ili Android. Žena svoj masažer zatim preko Bluetootha spoji sa mobilnim i igre mogu početi.

Dok joj partner iz svoje kancelarije, sa dosadnog ručka kod roditelja ,ženini ili svojih :-))), šalje seksi poruke, djevojka,žena ih doslovno proživljava. Ako partner poželi nježno, vibracija je slabijeg intenziteta, a ako je posebno raspoložen za žustriji "seksting", vibracija će joj to i pokazati.

Dok su se veze na daljinu do sada svodile na vruća pisanje poezije ili proze :-))),objavljivanje tuđih i rijetko svoji ljubavnih videa :-))) ovo je potpuno nova dimenzija užitka.

Proizvođači kao prednost posebno ističu njegovu zavidnu veličinu, čitavih osam centimetara. Smatraju da veličina nije najbitnija i da mnogi zaboravljaju da su i zavodljivi zvukovi, raspoloženje i emocije bitni za užitak.

Dosta im je, kažu, bilo nezgrapnih glomaznih vibratora pa su svoj krojili da stane u svaku torbicu i da je ženama na usluzi u svakoj kriznoj situaciji.

Napravljen od 100% silikona i vodootporan je. U slučaju da internet veza pukne, važno je znati da vibrira i bez aplikacije.

U kompletu dolazi vibrator i aplikacije za vaš pametni telefon. Uskoro će početi i testiranje kako bi dobili reakcije korisnika. Na stranici Indiegogo još sakupljaju novac za masovnu proizvodnju i već su premašili zadati cilj od 15.000 dolara.


Eh sada je samo malo da se strpite i dočekate ovu super stvarčicu :-))) nadam se da će Balkankama biti dosta ovih 8 centimetara :-))) doduše neće niko moći da vas grli niti ljubi :-))) ali bolje je i ovo nego ništa :-)))
A pitate se šta sa muškarcima ???
Pa ništa :-))) kao i do sada :-))) stvar u ruku i opleti :-))) dok stručnjaci ne izmisle nešto i za muški rod :-))) a da bude na "struju" :-)))
P.S. OBAVEZNO NABAVITE REZERVNE BATERIJE :-)))

Komentari 0

moraš se , ako želiš komentirati

Unesi email osobe kojoj želiš preporučiti ovaj blog.
trajni linkPrijavi se za nastavak

Prijavi se pomoću Facebook-a

Facebook prijava

Prijavi se pomoću Email-a

Zapamti meZaboravljena lozinka Registriraj se