Stranica Mojnet.com 1.6.2017 prestaje sa radom. Svi korisnički računi i sadržaji će biti izbrisani. Hvala na razumijevanju!

eeeeeee...da

17. prosinac 2012 ob 14:05 | 25
Popizditis je dakle stanje koje obuzme jedinku vrste Homo sapiens u trenucima kada nije u stanju prihvatiti određene pojave, ponašanje drugih jedinki kao i senzacionalističke naslove u medijima bilo koje vrste. Stanje može biti akutno ili kronično, a zabilježeno je kod individua od 0 do 99 godina. Obično dolazi do njega kada niti racionalizacija iz petnih žila naprosto više nema smisla.

Mene, evo obuzima svakodnevno. Toliko je događaja i idiotarija na svakom koraku da već lagano ludim. Kako se trenutno bavim vrstom posla koja me dosta veže za kompjuter i internet, naprosto je nemoguće izbjeći debilizam u ovoj našoj divnoj državi.

No, zadržimo se na aktualnostima.

Čitam danas dakle u Jutarnjem članak o tome koliko je skupo prijaviti se za posao u državnoj upravi. Koje sranje, laži i obmane. Kao, 150 kuna ti treba da se prijaviš na natječaj, dok poplaćaš sve dokumente koje traže. Pratim već mjesecima te natječaje, a zadnjih par mjeseci i šaljem dokumente na njih. Uvijek, ali uvijek traže preslike svega i ništa ne mora biti friško izvađeno, nikakve domovnice, pičke materine. Jedino što traže je uvjerenje o nekažnjavanju koje ne smije biti starije od 6 mjeseci. S tim, da dotično uvjerenje dobiješ besplatno ako ga tražiš u svrhu zapošljavanja (jedino se trebaš odjebat do Črnomerca po to, ali to je već druga priča, no kao nezaposlena osoba, time is on your side).

Pa onda ovaj snijeg. Lažu, seru i prekanjavaju se da to nije normalno. Ne, draga moja zimska službo najdražeg mi grada – NISTE napravili dobar posao. Neke ceste jesu dobro očišćene, ali masa njih je zaleđena, smrznuta, sloj leda od preko par centimetara. Ležeći policajci su rastureni, čavli na sve strane, ljudi buše gume na njima. Ne d'o b(l)og da živiš u slijepoj ulici, onda si tek najeb'o. Jučer mi je trebalo sat vremena od točke A do točke C, s tim da sam morala obići točku B i tamo obaviti nešto što je trajalo 5 minuta. Sat vremena, sat vremena mi je za to trebalo, a radi se o udaljenosti od Dubrave do Kvatrića, a točka B je na pola puta!!! Pa jel' to normalno? Pojedi sebe Bandiću, kad već snijeg nisi!

O tome kako struje nismo imali u subotu punih 18 sati (slovima: osamnaest ) neću, jer će količina manifestiranog popizditisa uzrokovati pad nekog servera. A i Katoličke crkve i zdravstvenog odgoja bolje da se ne dotikavam, tu bi tek postalo vatreno. Možda uskoro, ako budu još malo pilili po tome, blizu ruba sam!

Komentari 0

moraš se , ako želiš komentirati

Unesi email osobe kojoj želiš preporučiti ovaj blog.
trajni linkPrijavi se za nastavak

Prijavi se pomoću Facebook-a

Facebook prijava

Prijavi se pomoću Email-a

Zapamti meZaboravljena lozinka Registriraj se