Stranica Mojnet.com 1.6.2017 prestaje sa radom. Svi korisnički računi i sadržaji će biti izbrisani. Hvala na razumijevanju!

eeeeeee...da

18. prosinac 2012 ob 10:54 | 37
Imali smo magarca, Moro se zvao, a bio nam je i taksi i teretnjak. Bilo je vrijeme sadnje u polju pa su sa strana samara bile okačene vreće đubra. Kad je vrijeme ubiranja bostana onda bi se vezivale drvene kašete pune plodova.
U sredini između tereta sjedio bi ja ako nije bilo mlađih. Bila je to privilegija a tu sredinu smo zvali 'trešanj', sjedio bi u 'trešanj'. Ovo nema veze sa trešnjama one bi bile u kašetama kad je sezona.
Bilo je negdje oko Jurjeva, mogli bi reći magarećeg valentinova, pa se magarad gonala. Sjećam se trešnje su tek šarale.
Neminovno je bilo sresti ostale težake koji su isto tako imali magarad pa bi se moralo dobro paziti. Ako bi ispred bila ženka što bi rekli kela ili bi joj dolazili ususret, tovar bi tada izgubio busulu i svaki znak uljuđenosti i dobrog odgoja pa bi krenuo za njom kezući žuto zubalo uz glasni njak sa spremnom 'hidraulikom'.
'Hidraulika' bi na momente dodirivala tlo a potom ga opandrčila po trbuhu ne obazirući se na zapovijed, ular i batine. Nema te sile koja bi ga spriječila od nauma, možda jedino zakon o zabrani seksanja na javnom mjestu.

Jednom na takvom putovanju naš je Moro daleko ispred sebe nanjušio kelu, naćulio je uši raširio nozdrve, krenuo njakati, iskezio se i dao u trk.
Zaludu je Mater potezala oglav (povodac), ma da. Istovremeno je viknula onoj ženi ispred da skloni kelu s puta jer se mami? Ova se samo okrenula i prkosno odgovorila da nije ona kriva što ima zgodnu kelu, najljepšu u selu i da se ona ne miče nikome.
Onda joj je Mati rekla, bome kakva gazdarica takva i kela i neka je drži jer će joj dijete, to jest ja, pasti i razbiti se.
Onda se dama pljesnula po guzici i rekla: 'I jesam! Mene se ima što vidjet a to cijene pravi muški koji neće gledat škukucije nego pravu bedeviju'.
'Jes to meni rekla da sam škukucija? Saš ti vid't ko je škukucija'. Zatrči se Mater s podignutom štapinom prema njoj a ženska pobježe niz put ostavivši kelu.
Dok je potjera trajala magarac sa mnom u trešnju doigrao je na prcomet do kele i zajašio prednjim nogama držeći ravnotežu zadnjima. Par trenutaka sam se osjećao kao Napoleon.
Onda je splasnuo napoleonski ushit i panično sam vičući dozivao Mater.
Kako je kut sjedanja bio isuviše strm, ispao sam iz trešnja i prosuo se po džadi zapomažući a rukavom brisao očne i nosne izlučine.
Sad mi je drago što sam ispao jer bi ispalo da smo Moro i ja bili na keli.

Tovar je ostvario nakanu, zakračunao je svoj alat u toplu nutrinu njačući i mrdajući zadnjim krajem naprid nazad. Kela se nije bunila a ja sam vikao da je tovar probio tovaricu i da će umrit.
Mater se vraćala iz 'lova' sva zajapurena i zapuhana i stala udarati tovara po glavi i onom slobodnom dijelu leđa prema repu ne bili se okanio šporka posla.
Ali tovar ne bi bio tovar da ga je uspjela odgovoriti.
Ja sam kroz suze pitao jel to magaricu boli i oće li je naš Moro razvalit kad joj je napravio tako veliku rupu a Mati me tješila da to nju ne boli ali da to nije lijepo gledati pa mi je sakrila oči šakom a ja sam virio između prstiju.
Vlasnica kele se primicala polaganim korakom smješkajući se i stala par koraka dalje promatrajući ljubavni čin.
Potrajalo je to cijelu vječnost, tako se meni onda činilo. U jednom momentu je tovar počeo brže i prodornije njakati još više iskezivši žute zube a onda je stao.
Prije moćna batina ispala je i sad je sličila na praznu čarapu a on se strovalio s tovarice pogledavši mutnim krupnim očima u Mater i ako ga je prestala batinati.
Ponovo me posjela u trešanj i krenuli smo dalje. Tovar se kretao kao da je penzioner a mještanka se i dalje smješkala.
Mater ju je pogledala pa se i sama nasmijala a onda su počele pregovarati čije će pule biti kad se okoti.

Eto odakle potiču korijeni pornoindustrije, od magaradi. A kako i neće kad kilo mozga po Milasu košta, onda dvije marke a sad jedan euro. Ia ia ia ia……

Komentari 0

moraš se , ako želiš komentirati

Unesi email osobe kojoj želiš preporučiti ovaj blog.
trajni linkPrijavi se za nastavak

Prijavi se pomoću Facebook-a

Facebook prijava

Prijavi se pomoću Email-a

Zapamti meZaboravljena lozinka Registriraj se