Stranica Mojnet.com 1.6.2017 prestaje sa radom. Svi korisnički računi i sadržaji će biti izbrisani. Hvala na razumijevanju!

eeeeeee...da

18. prosinac 2012 ob 14:50 | 41
Čim sam vidija kaldaju kako se namušije i priti s mora, omar sam zna da će puno grubo sneverat. Počelo je otprilike u tri manje kvarat. Zapuvala nika divja lebićada, cipadu gromi, rebumbaje ka u bronzinu, pomislija san da je ovo uranija susvita ča su ga najavili za subotu.Oli petak, kad ono? I naravski, svaki put čim malo zalampa, nama nestane letrike. Roge čačine i materine! Vazeja sam lumbrelu, spustija se priko balature u konobu da najden barenko koju šteriku, ma unutra se nije vidilo božetebe. Ka u nika doba, eto ti šinjorine Grozde i sestre jon Božanke da ča činin. Ča ja činin? A ča vi činite na ulicu po nevrimenu? A evo nan je nestalo letrike pa ne moremo gledat serije. Đava vam serije odnija, zato ste i ostale stare cure kad po cile dane serije gledate! Oćete na kafu? To san in ponudija samo onako usput da ih se liberan, a one da oće. Uspeli smo se uza skale, ušli u kužinu, jan san naložija špaker a one su se smistile na otoman ka dvi prinčipeše. Altroke otomansko carstvo. Jeste za čakod žešćega? A ča imate - pitale su uglas. Jeman domaću orahovicu i travaricu. Aj meni more jedna orahovica - rekla je Grozde. I jan ću isto - dodala je Božanka. Posli san uvidija da mi je to bila velika greška. Nisu stale govorit. Jedna črčajika druga mažinin. A vanka je kiša cipala ka iz kabla, nije mislila stat. A letrike nima. A njih dvi mliju li ga mliju. Zva san elektru da čujen kad će doć letrika. Niko se ne javije. Biće na terenu. Ubacija san još dvi žbice u špaker, a one još po jedan bićerin. Ala ča van je lipo teplo ovod - rekla je Božanka.
E teplo, teplo, bilo bi i tebi teplo da... pomislija san nešto, ali nisan ništa izgovorija.

Sva srića da je oko osan došla. Na letriku mislin e. Čin je zasvitlilo, njih dvi skočile sa otomana ka da ih je koko uboja brukvon u gujcu. Počinje Larin izbor - rekle su.
Nisan nikad mislija da ću bit toliko sritan zara toga šta počinje Larin izbor.

Đava jin serije odnija. Zanavik će ostat stare cure.

Komentari 4

moraš se , ako želiš komentirati
dea007
dea007prije 4 godine

koji je onda đava sa mnon ... nit gledan serije, nit pijen orahovicu a isto san ostala stara cura ?????? jel se tud ubraja i vino .. crno ...

GIXER
GIXERprije 4 godine

jbg..ti si fenomen...uglavnom je to definicija onoga što se neda razjasniti...crno vino nije,evo moj zmajček cuga crnjaka i kaj joj fali...ona je svoj BINGO dobila...mene..:))))

dea007
dea007prije 4 godine

pa nisan se ni ja u boga kamenjen gađala... ako je ona imala sriće, možda amor strefi i mene .. u to ime ajmo otvorit još jednu bočicu ... živija ...

GIXER
GIXERprije 4 godine

eeee živila ti mene...mora krenit...!!?? :)))

Unesi email osobe kojoj želiš preporučiti ovaj blog.
trajni linkPrijavi se za nastavak

Prijavi se pomoću Facebook-a

Facebook prijava

Prijavi se pomoću Email-a

Zapamti meZaboravljena lozinka Registriraj se