Stranica Mojnet.com 1.6.2017 prestaje sa radom. Svi korisnički računi i sadržaji će biti izbrisani. Hvala na razumijevanju!

eeeeeee...da

24. prosinac 2012 ob 15:35 | 26
Let-ak...
Jutros sam se probudila na hiljaditi način. Na jedan od hiljadu načina do sada. Neki bi me ispravili kako je riječ o tisuću, a to je nešto više od hiljadu „dizanja“ iz kreveta. Ža mi je onih kojima se ne diže. Tukac je već odavno u vertikali i na nogama. Na kiosku „Tiska“ gdje je otišao po novine dočekao ga je letak crkve u Hrvata o zdravstvenom (seksualnom) odgoju. Tko rano rani dva letka grabi. Jedan za sebe drugi za ženu. Mladima to ne treba. Oni i onako ne čitaju popovske zapise. Oni Google-aju.
Gjde su ona vremena kada je prvi čovjek izvršne vlasti, Račan znao reći odlučno možda ;
- Bobu - bob, popu - pop!
Danas banak drži Kaptol. Sve znaju i za sve imaju rješenje. I kako se djeca prave, kako se stvara obitelj, kako odgaja samo ne žele ponuditi spas siromašnom hrvatskom puku. To košta. Bilo bi interesantno čuti jel* talijanski parlament sluša Vatikan kao naš naputke s Kaptola.
Godina je iza nas. Nova, dolazi kako komu. Nekima sa rješenjem za mirovinu 33. godine staža 1.805,50 kn, drugima s otkazom, otpremninom ili slanjem na čekanje. Sve je više onih koji se dive masi od 200.000 hrvatskih skijaša što ne propuštaju otvaranje ski sezone te provod u nekim Aspenima, Dolomitima, Jahorinama, Gorama i n-tim dolinama...
Ipak, ima se. Jedni imaju sve, drugi ništa. Jedni žive na proračunu, drugi ga pune. Treći su pošteđeni svega svojim odlaskom na Lovrinac, Boninovo, Mirogoj...Četvrte boli nježnik za sve što se dešava.
Ispravno. Nekas drže crkve a ne politike
Boli me za zdravstveni odgoj & letak sa Kaptola.
Vrijeme, vreme, vrime leti, leti, letak zimi...

Sretan Božić svima, a ne samo njima!

Komentari 0

moraš se , ako želiš komentirati

Unesi email osobe kojoj želiš preporučiti ovaj blog.
trajni linkPrijavi se za nastavak

Prijavi se pomoću Facebook-a

Facebook prijava

Prijavi se pomoću Email-a

Zapamti meZaboravljena lozinka Registriraj se