Stranica Mojnet.com 1.6.2017 prestaje sa radom. Svi korisnički računi i sadržaji će biti izbrisani. Hvala na razumijevanju!

eeeeeee...da

24. travanj 2013 ob 21:31 | 39
slika 1422858

Nema šanse da muško pogodi WC školjku
Ima ona jedna reklama u kojoj žena obavlja nekoliko radnji, jer navodno žene mogu biti usredotočene na više stvari odjednom.
Za nas muškarce, biti usredotočen na više stvari odjednom, to je znanstvena fantastika... mi jednostavno radimo samo jednu jedinu stvar i dok je ne završimo ne prelazimo na drugu. Nema šanse da muško radi 2 ili više radnji od jednom (onda ne bi bili muško).

Evo recimo u jutro kad se dignemo i odemo pišat na WC, imamo samo jedan jedini zadatak a taj je – pogoditi WC školjku. Nema ti ničeg goreg nek kad onako krmeljav stojiš u 6 ujutro iznad školjke, ljuljaš se naprijed nazad i gađaš otvor. Pogodit tu WC školjku u 6 ujutro, za nas je isto ka da djetetu od 3 godine daš da čita logaritamske tablice. Kako to izgleda, pročitajmo:
1. Šetajući do WC-a, onako samo u gaćama, mi muškarci imamo neobjašnjivu potrebu da se češemo po jajima. Zašto? To znanost još otkrila nije.
2. Došavši do WC školjke, preljeni smo dići dasku a i 100% smo uvjereni da možemo pogoditi školjku tako da dasku ne treba ni dizati. Mi da ćemo fulat? – dajte molim vas!
3. Ujutro nemamo problema sa traženjem miša u gaćama jer nam je majka priroda podarila jutarnju erekciju, što se za ostatak dana ne može reći. Spremni smo za pišanje.
4. Stojimo ukopani i još ne pišamo jer kod nas muškaraca treba određenog vremena da iz mozga prema mišu krene informacija 'Aj pišaj', al obično zaluta u nogu pa dok dođe do miša to potraje. To je onaj trenutak kad se obično ljuljamo naprijed nazad i čekamo da krene.
5. Krećemo sa pišanjem. Pišamo. Gledamo u sami centar WC školjke, al vidimo da nešto ne štima.
6. Prvo se uvijek popišamo direkt po dasci. Ja ne znam zašto je to tako, al tako je. Lako da je to samo daska, zna nam skrenut po veš mašini, vodokotliću koji je na 2 metra visine pa sve do kade. Da mlaz napokon vraćamo tamo gdje mu je mjesto, u WC školjku, skužimo tek kad pišajući po dasci pošpricamo vlastita koljena.
7. Napokon pogađamo WC školjku. Pišamo do kraja, spremamo miša, povlačimo vodu, peremo ruke (ne nužno), izlazimo van, a na vratima cupka žena kojoj se žuri. Puštamo svoju bolju polovicu u WC i zatvaramo vrata za njom... onda iz WC-a obično čujemo:
- IDIOTEEEEEEEEE ŠTO JE OVOOOOO!?!?!?!

Komentari 1

moraš se , ako želiš komentirati
NASMEJANA
NASMEJANAprije 4 godine

hahahahahhhaa :)))))))))))
ajoooj :))))))

Unesi email osobe kojoj želiš preporučiti ovaj blog.
trajni linkPrijavi se za nastavak

Prijavi se pomoću Facebook-a

Facebook prijava

Prijavi se pomoću Email-a

Zapamti meZaboravljena lozinka Registriraj se