Stranica Mojnet.com 1.6.2017 prestaje sa radom. Svi korisnički računi i sadržaji će biti izbrisani. Hvala na razumijevanju!

eeeeeeee da

08. svibanj 2013 ob 01:39 | 35
slika 1634430

Bio je visok, naočit, zgodan, s naizgled svim uvjetima da bude sretan. Zaljubio se na prvi pogled. Vitka crnka. Vrlo brzo je završio pred matičarem. Sve je počelo kao bajka, divno dijete ... ali vrag zvani Alkohol umetnuo se između njih. Bez razgovora, bez pokušaja da shvati što radi, iz čiste tvrdoglavosti razveo se. I samom mu je teško objasniti kome se inatio kad je to uradio.
slika 1338141

Drugi put se opet zaljubio. Vitka crnka. Malo ju je duže jurio, ona hoće pa neće. Opet pred matičarem, opet slatko djetešce. I opet, čim je sreća počela mu se širokim osmijehom smješka, Alkohol je iskezio zube. Nikome to ne bi priznao, najmanje sebi, da je bio kriv za njihove svađe koje su izgledale kao ničim započete. On jednu, ona dvije i eto svađe, nemile sa okolinu, nemile za njih. Nekoliko puta je podnosio zahtjev za razvod braka, ali više ništa nije umio da okonča do kraja. Đavo Alkohol ga je uzeo pod svoje.
Kad se pojavila ona, treća crnka, nije vjerovao da je budan, mislio je da je to san iz kojeg se ne želi probuditi. Pružila mu je ljubav o kojoj je sanjao. Primila je njegovu djecu kao svoju. Prihvatila je njega takvog kakvim se prikazao, vjerujući da je njena ljubav moćnija od Alkohola, da neće više imati motiv da pije. Obećao joj je da će popiti samo jednu-dvije čaše vina uz ručak s njom i to će biti sve što će ikad tražiti. Neko vrijeme sve je izgledalo bajkovito. Onda je opet počeo, da sebi samom dokaže da je veliki, moćan, jak ... njoj je dokazao da je slab. Zamolila ga je da ostavi čašu, on je nasuo drugu. Nježno mu je rukom pokazala da je ostavi, nasuo je treću i nastavio da priča o svojim životnim promašajima za koje su uvijek bili krivi drugi. Uzela ga je za ruke i zamolila da prestane. Nasuo je četvrtu i ispio. Kad je nasuo i petu uz riječi: "Nitko mi ne može zabraniti!", Ustala je i rekla "Samo nastavi tako!" Brzo je spakirala svoje stvari i obukla se.
Tek tada je pitao: "Što to radiš?".
"Odlazim!".
"Tako su i one, sve lijepo, pa me ostave ..."
Izišla je, on je ostao sjediti s čašom. Nije se okrenula. Nije pošao za njom.
slika 1634428

Komentari 0

moraš se , ako želiš komentirati

Unesi email osobe kojoj želiš preporučiti ovaj blog.
trajni linkPrijavi se za nastavak

Prijavi se pomoću Facebook-a

Facebook prijava

Prijavi se pomoću Email-a

Zapamti meZaboravljena lozinka Registriraj se