Stranica Mojnet.com 1.6.2017 prestaje sa radom. Svi korisnički računi i sadržaji će biti izbrisani. Hvala na razumijevanju!

eeeeeeeee da

18. ožujak 2013 ob 00:50 | 27
Danas kasno popodne u Hitnoj...

-DOKTORICE! DOKTORICEEEEE!!! TU ME REŽI, REŽI ME ODMAAAAAH!!!

-E, Mod? Pa šta je sad, di gori?!

-Doktorice stanje je hitne emergencije! Tu me reži doktorice i ništa ne pitaj, tu me reži pod vratom, odmah da si rezala jesi čula, ODMAH DOKTORICEEE!!!

-Ženo bložja, ma di ću te rezat, šta ću te rezat?!

-Doktorice ne pitaj svašta nego me reži i pušćaj mi krv!

-Gospemoja, da ti pušćam krv?! Ma kakvu krv?!

-E upravo se o tome i radi doktorice! To ćeš mi ti reći kakvu! Ti ćeš mi moja doktorice crno na bilo potvrdit i napisat kakvu krv, jesi čula?! Lipo crno na bilo! I udrit pečat da svi vidu!

-Takotisvega, ako ja razumin o čemu ti?!

-Krv doktorice, kako ne razumiš, krv! Moju krv! Lipo ćeš mi doktorice pušćat krv i onda službeno jedan po jedan prebrojat sve moje krvacke eritrocite! Sve do zadnje milijarde! Oću da vidi cili svit! Ja neman šta skrivat i oću službenu potvrdu!

-Jadnatisan.

-Ništa jadna doktorice! Jesmo li naši ili nismo naši, naši smo jel` tako da smo naši! E onda je lipa moja doktorice tvoja sveta krvacka dužnost prebrojavat sve naše presvete krvacke eritrocite! Jesi čula sad – TVOJA SVETA KRVACKA DUŽNOST! Crven-bijel-plav samo to je Krvat čist i prav!

-Ama Mod ludo jedna, ma kako ću ti brojat krvna zrnca?!

-PA ZAR DA TE JA DOKTORICE UČIM TVOME POSLU?! Lipo ćeš svojim mikroskopom na svakom mom krvnom zrncu prvo zumirat našu svetu krvacku šahovnicu, a onda na njemu lipo skenirat onaj naš sveti krvacki bar-kod, a onda usnimit i uvećat ono naše sveto „Made in Croatia“ kojeg svaki pravi Krvat „Zna se“ na svakom svetom krvnom zrncu mora da ima! Dalje samo plinkaš laseron!

-Ali Mod, kako...

-Ne zanima me doktorice kad ćeš i kako ćeš, samo to učini! Ja samo hoću da ti lipo brojiš sva moja sveta krvacka krvna zrnca od stoljeća sedmog i prvog krvackog kralja Tomislava koji je čukun-čukun-čukun-čukun-čukun-čuknuti dida od didovog čukun-čukun-još čuknutijeg dida! I da si odmah počela brojat! To je tvoja sveta krvacka dužnost!

-Heh, aj dobro, recimo da i pristanem na takav još neviđen postupak, ma koji će ti to uopće vrag?!

-A i ti doktorice pitaš gluposti! Kao da svoju svetu patriotsku dužnost ne shvaćaš ozbiljno. Zar ti ne znaš da je to sad u modi i da Krvatine u slobodno vrime broje krvna zrnca? A kako bi bez toga dokazali bilo čije krvatstvo, bez da prvo znaju tko ima više, a tko manje krvackih eritrocita?

-E svašta ću i ja od tebe čut.

-Nije svašta nego logika doktorice! Malo krvi - mali Krvat, puno krvi - veliki Krvatina! Beba ima malo krvi i ona je zato mali Krvatić! Veliki krkan ima puno krvi i on je zato velika Krvatina! Tko daje krvacku krv taj je vele izdajnik! A tko broji krvacku krv taj je vele Krvat! Zato nemoj ni slučajno koje zrno priskočit! Znat ću ja!

-Ahahaha, ne trebaš više trošiti riječi, uvjerila si me!

-Doktorice jesi sad shvatila? Svako zrno! Nemoj da ti na vrata pošaljen moje dežurne Blog Krvatine, jer iz nemara sabotiraš moje krvatstvo! To su ti sve tigri, krokodili, lavovi!

-Ma ništa ne brini, sve sam shvatila, evo već pišem, crno na bijelo – sva krvna zrnca na broju. Otkad te znam tvoja je dijagnoza uvijek ista - kronični opičenitis.

-Doktorice moja, znala sam ja da ćemo se nas dvi savršeno razumit! A sad mi na to udri pečat i reci kakva mi je krvna slika?

-Krvava, moja Mod, s tobom uvik krvava!

-Živila doktorice legendo moja!

Komentari 0

moraš se , ako želiš komentirati

Unesi email osobe kojoj želiš preporučiti ovaj blog.
trajni linkPrijavi se za nastavak

Prijavi se pomoću Facebook-a

Facebook prijava

Prijavi se pomoću Email-a

Zapamti meZaboravljena lozinka Registriraj se