Stranica Mojnet.com 1.6.2017 prestaje sa radom. Svi korisnički računi i sadržaji će biti izbrisani. Hvala na razumijevanju!

eeeeeeeee da

25. svibanj 2013 ob 03:09 | 27
slika 1649988

'Ko je za to da novi pravilnik o zdravstvenom odgoju izgleda ovako?
Eto ukinuo se zdravstveni odgoj i to ni manje ni više nego na Ustavnom sudu. Sad nam još ostaje da dočekamo referendum o definiciji bračne zajednice pa i da odglasamo onako kako nam je po volji, a onda možemo pisati novi pravilnik... zakon… što li već.
S obzirom na vrijeme u kojem živimo, predlažem novi pravilnik koji ako bi se donio, bio bi trajno nepromjenjiv:

1.Bračna zajednica je zajednica muškarca i žene. Muškarac mora obavezno biti visok preko 190 cm, sa izrazitom mišićnom masom a žena proporcija 90-60-90 sa sisama 5icama. Sve što bude odstupalo od ovih dimenzija bit će eutanazirano kiselinom iz akumulatora direktno ubrizganom u desnu pretklijetku.
2. Prilikom spolnog odnosa muškarca i žene, muškarac je dužen pjevati nacionalnu domoljubnu pjesmu "Zovi samo zovi, svi će sokolovi", a ženino je da šuti sve dok se u pjesmi ne dođe do stiha "Srijem, Banat i Bačka, tri srca junačka", tada nastupa i ona. Samo dijete začeto uz tu pjesmu smatrat će se zdravo začetim djetetom.

3. Potomak od ovo dvoje gore navedenih, obavezno mora biti muško dijete u skladu sa tardicionalističkom politikom ove zemlje. Ukoliko se rodi žensko čeljade, taj dan će u Republici Hrvatskoj biti dan žalosti. Muškarac, otac djeteta, dužan je rođenje sina proslaviti u nekom od narodnjačkih klubova gdje će se samoflaširati o glavu te tako krvav u jutarnjim satima napustiti objekt.

4. Muškarac je glava obitelji i njegovo je da kad dođe sa posla da samo sjedne za stol i čeka da mu se servira ručak. Po završetku objeda, žena je dužna da mu opere noge, skuha kavu, prinese pepeljaru te donese dnevne novine.

5. Ukoliko muškarac otvorenim dlanom udari ženu po obrazu, to nije nasilje nego se glava obitelji brine za cirkulaciju i prokrljevnost obraza svoje supruge. Ukoliko je istjera iz kuće, to je radi adaptacije, renoviranja i ostalih građevinskih radova.

6. Ljubljene u obraz prilikom čestitanja rođendana, nove godine i slično… dozvoljeno je samo suprotnom spolu, dakle ljube se i međusobno si čestitaju samo muškarac i žena dok se recimo 2 muškarca i 2 žene ne smiju nikako poljubiti a ako bi se to i dogodilo, Ustavni sud će donjeti odluku kojem će se oba pripadnika istog spola kamenovati na trgu uz crkveni zbor koji će prilikom kamenovanja pjevati odabrane pjesme. Općina je dužna na kraju kamenovanja da organizira vatromet.

7. Muškarci su skloni analnom seksu sa svojim suprugama, no to se ovim pravilnikom strogo zabranjuje. Ova točka pravilnika je izazvala negodovanje kod muškog roda no Ustavni sud je odlučio da nema kundačenja u bulju i toga se strogo moraju pridržavati – SVI!!!

8. Pojam "bračna nevjera" se ukida jer to više ne postoji, jednostavno su svi vjerni.

9. Strogo se zabranjuje bilo kakav odgoj djece. Djeca odgajaju sama sebe pa je tako poželjno da dijete od 10 godina slučajnom prolazniku dobaci "Jebem ti mater!"

10. Vidi li se na svadbama da 2 žene plešu u paru, iste će se likvidirati u kuhinjskim prostorijama restorana u kom se svadba održava.

Komentari 0

moraš se , ako želiš komentirati

Unesi email osobe kojoj želiš preporučiti ovaj blog.
trajni linkPrijavi se za nastavak

Prijavi se pomoću Facebook-a

Facebook prijava

Prijavi se pomoću Email-a

Zapamti meZaboravljena lozinka Registriraj se