Stranica Mojnet.com 1.6.2017 prestaje sa radom. Svi korisnički računi i sadržaji će biti izbrisani. Hvala na razumijevanju!

eeeeeeeeee..da

13. siječanj 2013 ob 01:21 | 26
Mojoj generaciji a bome i mnogo mlađima nije baš prihvatljivo to što je dopuštena slobodna šetnja po trgovima i ulicama osobama isto-spolne orijentacije.
Što se oni imaju okupljati i žvaliti kao da je malo što im dopuštamo da rade, da kupuju u istim dućanima gdje i mi normalni, da idu u iste banke gdje i mi normalni, da idu u iste škole, zamislite u iste škole gdje i mi normalni?
A što je najgore od svega i porez plaćaju kao i mi normalni. Ali što je pogotovo neprihvatljivo, katastrofično čak, to je ona godišnja apanaža od oko 400 milijuna koju crkva prima od države (da bi je rušila) taj novac potječe i od pedera i od normalnih ili kako bi rekli, pederski novac, prljavi novac.
A ja, ja taj novac ne bih uzeo u ruku nema šanse i ne znam kako mogu normalni Bozanić, Pozaić i ostali crkveno-dostojnici primati tako kontaminirani novac i je li im se smuči kad ga broje?

Možemo to i ovako gledat.
Pederi izdvajaju novčana sredstva, kao i mi normalni, za katoličku crkvu a od tih novaca crkva tiska letke i vrši propagandu protiv seksualnog odgoja u školi pa se može reći da s time izravno potiču homoseksualizam. Kako?
Tako, ako momče nema gdje naučiti što valja a što ne i koja rupa je 'tvornica' a koja 'sernica'
doći će u iskušenje da to sam isproba kao da je normalan.
Ali kad nauče anatomiju i budu znali da je prostata najjača G točka kod muškarca. Kad nauče da se nalazi uz debelo crijevo od ulaza ili čmara udaljena kojih desetak cantimetara. Kad nauče da su tu žlijezdu da bi ostala mekana u nekim vremenima pacijentima liječnici masirali prstom, zapitat će se?
A što tu G točku ne bi masirali s veseljkom? Pa ti budi normalan.

No ova solucija vrijedi za likove iz građanskih škola jer to se zacijelo u katoličkoj školi neće učiti pa će normalni momak iz katoličke škole ako je tome sklon odabrati prvu soluciju (samouk).

I dok su se pederi i lezbe pred katedralom ljubili, VKV katolici su podvikivali: 'ubij ubij pedera', 'za dom spremi', pjevali 'zovi samo zovi', i desnom rukom 'mjerili kukuruz'.
To je već puno prihvatljivije nego ljubiti se, normalno.
Za to vrijeme gradonačelnik u kameru Nove tv jasno je kazao i to dvaput da je detonacije u Zagrebu postavio 'luđak patolog'?
Zapravo Bandić je riješio slučaj! Uhitite sve patologe!

I da zaključim sa seksualnim obrazovanjem u školi.
Moj prijedlog je kompromis!
Neka program u školama krene a da ipak ne bi povrijedili svećenstvo neka se istovremeno donese zakon da njihova djeca ne moraju slušati ta predavanja, normalno!

Komentari 0

moraš se , ako želiš komentirati

Unesi email osobe kojoj želiš preporučiti ovaj blog.
trajni linkPrijavi se za nastavak

Prijavi se pomoću Facebook-a

Facebook prijava

Prijavi se pomoću Email-a

Zapamti meZaboravljena lozinka Registriraj se