Stranica Mojnet.com 1.6.2017 prestaje sa radom. Svi korisnički računi i sadržaji će biti izbrisani. Hvala na razumijevanju!

eeeeeeeeee da

21. siječanj 2013 ob 01:55 | 34
Rani zimski dan. Truckala se u autobusu na jednoj nozi. Neopisiva gužva. Pomislila je na milion puta ispričan vic o majmunima na grani, šipki...i asocijacije su se redjale.
Šipka??
Zašto li muškarci vole igru oko šipke??
Da li zbog golišavih plesačica.ili...
Držala se grčevito,za jednu takvu šipku i nije joj bilo erotično. Gledao je, osetila je njegov pogled na sebi. Okrenula se, ali svi su bili isti, zadubljeni u ništa. U prepunom autobusu ga je osetila. Znala je da je tu, da je vreba, da je želi. Prestala je da diše od panike. Deset,dvadeset sekundi, minut. Zašto nije išla u školu ronioca i naučila da zadrži dah pola sata?? Hm...da li se to nauči??
Neko ju je gurnuo, zagrcnula se i punim plućima udahnula ustajali, smrdljiv, vazduh i istrčala iz busa.Trčala je do kuće ne osvrčući se. Pobegla je.
Zaboravila je na njega, vikend je, ide u provod. Zagušljiv kafić, dim cigareta, čak je i čaša na stolu ostala nedirnuta. Vratila se kući
Sanjala ga je, kako joj prilazi, dodiruje je. Osetila je da nema snage da mu se odupre. Trgla se iz sna. Kako je ušao... zašto... zašto baš ona od toliko ljudi. Pružala je ruke da ga odgurne, da ga zaustavi, ali ruke su mlatarale u prazno. Dozivala je, ali glas joj je bio gotovo nečujan. Tražila je pomoć, a nije znala od koga. Tako je sama... sama... samo je on tu, da je muči, lomi, napravi sićušnom, pokornom. Onesvestila se od straha.
Jutarnje budjenje bila je mora. Svega se sećala, znoj na njenom čelu, telu, razbacana posteljina, lomno telo... Nije mogla da jede, na silu je popila malo vode i ponovo zaspala. Kupatilo se činilo daleko, tuš nedostižan. Spavalo joj se. U snu joj je ponovo došao. Da li samo sanja ili je sve istina??
Noć. Tamna, teška. Zora nikad da svane.
Još jedan dan, još jedna noć.
Telefon je zvonio.
-Gde si ti??
Šta da kaže, kako da prizna da joj se desilo to što je govorila da njoj neće nikada, jer je jaka. Zamucala je, drhtavo...
Grip, imala sam grip, tri dana me je mučio.

Komentari 0

moraš se , ako želiš komentirati

Unesi email osobe kojoj želiš preporučiti ovaj blog.
trajni linkPrijavi se za nastavak

Prijavi se pomoću Facebook-a

Facebook prijava

Prijavi se pomoću Email-a

Zapamti meZaboravljena lozinka Registriraj se