Stranica Mojnet.com 1.6.2017 prestaje sa radom. Svi korisnički računi i sadržaji će biti izbrisani. Hvala na razumijevanju!

eeeeeeeeee da

12. veljača 2013 ob 14:00 | 22
Pa se ja i dalje igram,....mislim bolje i to da mi opadne na pamet,
(nego čekić), nego iglanje!
Mrzim krave!
To pase travu, to gazi travu, a i mlijeko im neko černobilsko.
Pušit treba travu, pušit!

I sad za ovaj post, treba neka zvučna, audio podloga.
Pade mi neki Talijaner na pamet, ono, nekaj "negtativo pa positivo", a bogu fala, tu nas na Blogu ima svakakih, pa zamolih kolegu Neverina,
ovaj puta, kao muzikologa, da na moj odpjevani, opjevani refren u textualnoj formi,
........gdo bi bil taj kantautor.
C!
Neverin ko Neverin!
Ne bi taj bil Neverin, a da iz prve ne pogodi!
....i da bi čovjek imao nekoga poima o čemu Jovanotti pjeva, a da ne daviš Neverina, odeš na google prevoditelja.....paaaa i ni tak loše, za steći 
nekakvog poima, ha?

"Mislim pozitivno, jer sam živ jer sam živ, osjećam se dobro, jer sam živ i dok sam živ, ništa i nitko na svijetu ne može me zaustaviti od razmišljanja, ništa i nitko u svijetu ne može zaustaviti, zaustaviti, zaustaviti taj val koji ide, gosti ' val koji dolazi i odlazi taj val koji je taj val koji dolazi i odlazi, ovaj val koji je taj val koji dolazi i odlazi je da je ovaj val, taj val koji dolazi i odlazi.
Mislim pozitivno, ali to ne znači da ne vidim mislim pozitivno jer ja ne vjerujem u uniformama niti u svetim haljine koje više od jednom su bili spremni da blagoslovi masakre, ne vjerujem u bratskih zagrljaja ste confondon s lancima
Vjerujem da je samo između dobra i zla je jači nego dobra.
Mislim pozitivno, jer sam živ, ja sam živ jer mislim pozitivno jer sam živ i dok sam živ, a nitko u svijetu ne može me zaustaviti od razmišljanja ništa i nitko u svijetu ne može zaustaviti, zaustaviti taj val koji je taj val koji dolazi i da je ovaj val koji je taj val koji dolazi i odlazi.
Izlaz četvorni metar gdje je sve izgleda kao da se radi vidi roku je nepoznato tražeći samo jedan put izaći i vidjeti zvijezde i živjeti iskustvo na mojoj koži na mojoj koži.
Mislim pozitivno, jer sam živ, ja sam živ jer mislim pozitivno jer sam živ i dok sam živ ništa i nitko na svijetu ne može me zaustaviti od razmišljanja ništa i nitko u svijetu ne može zaustaviti, zaustaviti taj val koji taj val koji dolazi i odlazi je to val koji je taj val koji dolazi i odlazi.
Vjerujem da u ovom svijetu postoji samo jedna velika crkva koja počinje Che Guevare i do Majke Terezije
Malcolm X prolazeći kroz Gandhi i SAN PATRIGNANO dolazi od svećenika u predgrađima da ide na unatoč Vatikanu.
Mislim pozitivno, jer sam živ, ja sam živ jer mislim pozitivno jer sam živ i dok sam živ, ništa i nitko na svijetu ne može me zaustaviti od razmišljanja ništa i nitko u svijetu ne može zaustaviti, zaustaviti taj val koji je taj val koji dolazi i da je ovaj val koji je taj val koji dolazi i odlazi: povijest, matematika, talijanski, geometrija, glazba ... Mašta ..."

Komentari 0

moraš se , ako želiš komentirati

Unesi email osobe kojoj želiš preporučiti ovaj blog.
trajni linkPrijavi se za nastavak

Prijavi se pomoću Facebook-a

Facebook prijava

Prijavi se pomoću Email-a

Zapamti meZaboravljena lozinka Registriraj se