Stranica Mojnet.com 1.6.2017 prestaje sa radom. Svi korisnički računi i sadržaji će biti izbrisani. Hvala na razumijevanju!

eeeeeeeeee da

28. svibanj 2013 ob 22:52 | 49
STVARNO SU ČUDNI ILI BOLESNI TI PEDERI...NEVOLITI OVO !!!!
slika 1649988

Koda nema ništa bitnije nego pederi…
Kao u kakva biblijska vremena, ustao puk u obranu svojih narodnih svetinja: stao u red za peticiju! Nema sela u kojem se ne nađoše dvije, tri divojke s kikama ili dva, tri ministranta-veterana, sklopiše štand i otvoriše butigu za potpisivanje. „Dobri den, dobri ljudi, a kaj se to potpisavlje?“ „Potpisujemo, gospodine, peticiju, kojom želimo da brak bude zajednica muškarca i žene!“ „A kaj, zar dosad nije bilo tako?! Kaj je moja Barica morti krava? Nisam znal!“ „Ne, gospon, bil je tak i prije, al mi hoćemo da se to zapiše i u Ustav.“ „Aaaaa, dakle tak. dajte penkalu, bum i ja potpisal.“

Ima nečeg idiotskog u nama Hrvatima. Taman se slegne prašina oko jedne gluposti, kad evo ti druge pedera. Nikad kraja bizarnim hrvatokatoličkim ili katolihrvatskim (psihopatološkim ili patopsihološkim) Prohtjevima o čijemu ostvarenju ovisi sam opstanak našeg narodnoga bitka! Ustavni suci i saborski zastupnici, stranački vođe i sveučilišni profesori, kolumnisti i dimnjačari, svi su sad stali raspravljati o mogućim posljedicama referenduma, jer se ova biblijska pošast ne libi skupiti i trista milijuna potpisa, ako bude potrebno.

Teško je koncentrirati se na temu, jer je tema sama po sebi glupava i besmislena, otprilike kao da netko organizira potpisivanje peticije za rečenicu u Ustavu koja kaže, da je tri prirodni broj listova djeteline. Kad bi se takvo što uistinu i zbilo, zasigurno bi se pametni i obrazovani ljudi malo-pomalo počeli preispitivati oko toga pitanja pa bi im se vremenom sve više činilo, da pitanje i nije tako glupo, da je zaslužilo ozbiljnu javnu raspravu i, za kraj, da možda ipak ne bi bilo loše, to s djetelinom ustavno regulirati.
Neka homoseksualne osobe svoju vezu nazivaju brakom,ali bez prava na usvajanje dijece. Meni je to otprilike isto, kao da žabe odluče službeno se nazivati ljudima: tak mi je svejedno. Štoviše, bilo bi mi čak i drago, možda bih se čak osjećao i počašćenim. Zar ne bi heterići trebali biti ponosni na tu činjenicu, da su njihov brak prepoznali i drugi, npr. homići, kao neku vrijednost kojoj teže? Što bi trebao biti najvažniji sastojak braka? Po mome shvaćanju: zajedništvo i ljubav, prijateljstvo i privrženost, vjernost i spremnost na žrtvu, otklon od ego-svijesti prema svijesti o potrebama svoga partnera, zajednički rast i sazrijevanje u međusobnu poticanju na vrlinu, itd. Čovjek koji drži do braka, dakle, trebao bi biti sretan da su i homoseksualne osobe prepoznale vrijednosti braka kao svoje, trebao bi zaključivati ovako: zaista je lijepo da je i njima do bračnih tekovina; to će im svakako donijeti samo dobro u životu, jer je život zasnovan na ljubavi i vjernosti, na spremnosti za žrtvu i zajednički rast kroz probleme i blagodati, uvijek bolji od života koji ide za užicima čula bez preuzimanja odgovornosti. Tako bi trebala razmišljati normalna osoba koja brak shvaća po smislu i životno.

E, ali. Biti Hrvat i biti normalan, to je rijetko kao i djetelina s četiri lista. Ne brine prosječna Hrvata, što se svaki drugi brak završava razvodom i što smo zemlja prepuna finih mrtvih brakova i nesretne djece što ostaju za njima; njega brine Ustav! Predlažem da slijedeća peticija bude s referendumskim pitanjem: želite li da Bašćanska ploča postane naš Ustav?

Komentari 0

moraš se , ako želiš komentirati

Unesi email osobe kojoj želiš preporučiti ovaj blog.
trajni linkPrijavi se za nastavak

Prijavi se pomoću Facebook-a

Facebook prijava

Prijavi se pomoću Email-a

Zapamti meZaboravljena lozinka Registriraj se