Stranica Mojnet.com 1.6.2017 prestaje sa radom. Svi korisnički računi i sadržaji će biti izbrisani. Hvala na razumijevanju!

eeeeeeeeee da

26. kolovoz 2013 ob 02:25 | 52
slika 1338143

Kad muško veze goblene tijekom seksa

Kad čitam članke o seksu, dođe mi da se batom za lupanje svinjskeb šnicle ošinem u čelo. Evo u jednom članku čitam kako su nas muškarce, prema načinu kakvi smo u krevetu, podijelili na: Kreativac, Buntovnik, Odvjetnik, Intelektualac, Sportaš, Spiritualist i Brižni tip.
Već vidim:

Kreativac - prilikom vođenja ljubavi veze goblene sa likom Ljube Ćesća Rojsa. Od ulovljene muhe tijekom seksa on napravi pčelu. Kad svrši, on svrši u sebe. Ako je počeo voditi ljubav u garsonijeri, završi u trosobnom, prvi red do mora. Kako? Pa on je kreativac.
Buntovnik - ovaj se tijekom seksa na sve žali. Te mu je krevet mali, te plahta krive boje, te mu računi za struju veliki, te mu plaća kasni, te bi krečio zidove, te ga propuh ubi, te ne zna jel' svršio, te ne zna jel' ona svršila. Nikad zadovoljan.

Odvjetnik - ovaj tjera pravdu prilikom seksa. Svaki njen pokret pomno bilježi i tijekom seksa sastavlja zapisnik, kojeg jadnica mora potpisati, jer on to navečer ovjeri kod javnog bilježnika. U slučaju da zatrudni, nema on brige jer je prije seksa sve potpisala. Koja sa njim legne, bez imovine ostaje!!!

Intelektualac - ovaj u krevet ne ide bez kompletnog izdanja općih enciklopedija + dopunsko. Kad je ono baš baš napaljen, iz gaća mu ispadnu logaritamske tablice. Tijekom seksa zamišljeno gleda u plafon na kojeg je prethodno napisao jednadžbu sa 14 nepoznanica. Bolje u krevet sa radijatorom neg' s ovim.

Sportaš - ovome je omiljena poza ona koja se zove 'šesnajsterac. Ima tu poza poput 'penal', 'korner'... a ako on svrši prije nje onda joj kaže 'Mislim da je AUT!'

Spiritualist - ovaj bez 12 kila kompota od bunike ne ide u krevet, jer želi seks na višoj razini. Nakon toga, ni on više ne zna gdje je. On navečer sa partnericom legne u krevet, al' se u jutro budi na tračnicama pa se čudi da što mu vlak trubi da se makne.

Brižni tip - onaj što tijekom seksa ženi mjeri temperaturu, pa čim
pređe 37 odma leti i kuva čaj. U krevet uvijek nosi kutiju 'Prve
pomoći' koju je izvukao iz auta jer je uvjeren da će ju morati
previjati. Kad mu partnerica svrši, ona ne može ništa reći jer joj je glava omotana u gazu. Dok svi koriste kondome, on u krevet nosi penbritine. Omiljena poza mu je 'Andol'.
slika 1338142

Komentari 1

moraš se , ako želiš komentirati
unac
unacprije 3 godine

hahahaha ..... eeeeeeee da

Unesi email osobe kojoj želiš preporučiti ovaj blog.
trajni linkPrijavi se za nastavak

Prijavi se pomoću Facebook-a

Facebook prijava

Prijavi se pomoću Email-a

Zapamti meZaboravljena lozinka Registriraj se