Stranica Mojnet.com 1.6.2017 prestaje sa radom. Svi korisnički računi i sadržaji će biti izbrisani. Hvala na razumijevanju!

eeeeeeeeee da

19. rujan 2013 ob 15:55 | 24
G.O...
Jutros sam se probudio u G.O.loj vodi. Vrućina. Normalno. Tko je vidio vrućinu u siječnju. I led u kolovozu. Travarica s ledom, e to je nešto drugo. Mislim prvo. Kasnije pivo. Može, dva...Đaba trening u Komiži. Lik me je u partiji tenisa dobio 3:6. Igra na male do tri 3:2, za mene je slaba utjeha. Za Tudora dva puta po 0:1 za Gori je također, slaba utjeha.
Stara Majka je u domu u Stobreču, dobro, Podstrani. Dobro, ni hotel „Lav“ nije u Splitu. U Podstrani je. Sve pametno se događa po strani. Mi u Bosni bi rekli;- ta trane.
Ne mogu staviti po strani glasove sa plaže u Podstrani. Familija do obitelji, obitelj do familije. Djece kao poslije poplave. Jedna starija žena, bit će Nona, odaziva se na Nana, zove unuka;
- Adolfe, komenzi vamo. Hoder, Nani, spremila sam ti pitu. Gud, pita. Druga veli: - Stipane, nevalja hladna pašta šuta. I jedan i drugi unuk bi prvo palačinke što ih na kraj plaže spremaju. I obitelj i familija su na G.O.-u.
- Do kada?- pitaju se međusobno. Do utornika. Jah, ja do utorka...
Bože, ne pamtim kada sam ispisivo listu G.O.-a. Kad netko kaže kako je tri tjedna na G.O.-u pomislim o kakvoj je to firmi riječ. Kad čujem da je riječ o daktilografkinji, djelatnici u sudu, pomislim, hebo sud bez njene podrške tri tjedna. Ako sustav radi bez nekoga tri hefte oli isto toliko tjedana što odgovara sedmicama onda je upitno da li mu treba ta osoba.
Baš sam zavidan. I zločest.
Lijepo je biti na G.O. Na plaži u Podstrani. U Stobreču je Sv. Lovre.
Čestitam imendan.

Komentari 0

moraš se , ako želiš komentirati

Unesi email osobe kojoj želiš preporučiti ovaj blog.
trajni linkPrijavi se za nastavak

Prijavi se pomoću Facebook-a

Facebook prijava

Prijavi se pomoću Email-a

Zapamti meZaboravljena lozinka Registriraj se