Stranica Mojnet.com 1.6.2017 prestaje sa radom. Svi korisnički računi i sadržaji će biti izbrisani. Hvala na razumijevanju!

eeeeeeeeee da

26. studeni 2013 ob 18:54 | 47
slika 1746325

: Evo što Hrvati financiraju: 'Od lizanja, fistanja i igračaka. Kako uživati u igricama s guzom?'
Na naslovnici priručnika koji je podržan od ministarstva zdravlja piše piše: 'Igrice s guzom, Od lizanja, fistanja i igraćaka, kako se igrati s guzom bez ozljeda i povreda.'
Gay priručnik za mlade podržan od ministarstva zdravlja već nekoliko godina krasi stranice centra za prava rodnih seksualnih manjina, a riječ je udruzi Iskorak. U svoje vrijeme i na stranici Queer pisao je tekst u kojemu se seksualne manjine hvale ovim priručnikom, a tekst završavaju rečenicom:'„Gušt je još veći kada znamo da je knjižicu financijski podržalo Ministarstvo zdravstva – predvođeno markantim konzervativno-homofobičnim (sjetimo se njegovih ispada u saunama!) ministrom zdravstva'. U članku gdje Queer hvali ovu gnjusnu brošuru piše: 'Još je Foucault uočio da je jedna od prednosti gay kulture veća sloboda pristupa užitku (od heteroseksualnog zadanog i društveno kontroliranog patrijahalnog ponašanja), koristeći tijelo kao laboratorij užitka u kojemu istražujemo granice vlastitog identiteta."
Na priloženoj fotografiji pogledajte kako perverzno i gnjusno izgleda naslovna stranica ovog priručnika za mlade za kojeg se pretpostavlja da će se s vremenom koristiti i u svrhe zdravstvenog odgoja. Na naslovnici priručnika piše: 'Igrice s guzom, od lizanja, fistanja i igračaka, kako se igrati s guzom bez ozljeda i povreda'. Ovaj priručnik bi možda prošao potpuno neprimjetno da kako se pretpostavlja Jovanovićevo ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta nije otkupilo prvu gay slikovnicu za djecu namijenjenu predškolskoj dobi i maloj djeci. Na redakciju portala zdravstveni odgoj stigla je knjižica odnosno slikovnica šokantnog naziva 'Sve je to obitelj', a u kojoj se govori o lezbijskom odnosu kao normalnom za stvaranje obitelji. Sporna slikovnica dio je fundusa knjižnice jednog malog mjesta, a smatra se kao je upravo Jovanovićevo ministarstvo otkupilo tu slikovnicu koju su naknadno proslijedili knjižnicama prenosi zdravstveniodgoj.com.
I priručnik i slikovnica nastali su u potpunoj tajnosti i u tišini se guraju pod edukativne materijale. Iako smo već pisali o planu uništenja obitelji koji se provodi na svim razinama društva između ostalog i o promjeni dječje književnosti koja je osmišljena da bi se djeca od malih nogu pripremala na nenormalne stvari predstavljene kao apsolutno normalne, mnogi skeptici u tome trenutku nisu vjerovali da je nešto takvo moguće. Ovom slikovnicom koja je potpuno tajno bačena na tržište dokazuje se da naša vlada također u tajnosti i po naputcima svjetske elite mora pod svaku cijenu provesti namjerno osmišljeni plan uništenja obitelji, jer obitelj je temelj svakog društva i glavno utočište sigurnosti. Kad uništite obitelj uništili ste sigurnost i mogućnost napretka cijelokupnog društva. Cilj ove slikovnice nije ništa drugo nego uzdrmati sigurnost djeteta u sve što mu je do sada bilo normalno kao i poljuljati sigurnost u vlastitu spolnost, čime dijete postaje potpuno izloženo raznim manipulacijama vođene od strane izopačenika koji smatraju da je homoseksualni seks dio istraživanja vlastite spolnosti i slobode u seksualnom smislu života. Priručnik je sam po sebi gnjusan i nije ga potrebno dodatno komentirati. I dok se digla buka oko 48 milijuna kuna oko referenduma kojim se brak želi zaštiti Ustavom, mnogi ljudi ni ne znaju kakve sve gnjusobe plaćaju iz svog džepa. Činjenica je da je ova kukuriku koalicija imala plan ozakoniti istospolne brakove i u tajnosti opet bez javne rasprave hrvatskom katoličkom društvu nametnuti homoseksualnost kao normalnu čak i poželjnu seksualnu orijentaciju. Referendum inicijative 'U ime obitelji' preduhitrio je njihove zle planove, stoga i je takva paljba na organizatoricu Željku Markić i cijelu inicijativu općenito. Svi mainstream mediji i vlada predvođena agnosticima i ateistima na vlasti ovih dana pokušava diskreditirati inicijativu na sve moguće naćine. Nema medija koji u ovoj priči nije pristran i koji ne provodi ciljanu homoseksualnu propagandu. Možemo samo reći, Željka Markić ovom je inicijativom upikla u osinje gnijezdo stoga je vrlo važno izaći na referendum i zaokružiti ZA. U suprotnom mogli bi otvoriti pandorinu kutiju zla te u kratkom vremenu postati društvo bez obitelji, društvo bez sigurnosti. U suprotnom roditelji neće više odlučivati što će njihovo dijete učiti i pamtiti, činiti će to državni aparat koji ne radi ništa drugo osim što provodi globalni naputak uništenja tradicionalne, jednine normalne obitelji iz koje proizlazi ni manje ni više nego život.
slika 1746325

Komentari 0

moraš se , ako želiš komentirati

Unesi email osobe kojoj želiš preporučiti ovaj blog.
trajni linkPrijavi se za nastavak

Prijavi se pomoću Facebook-a

Facebook prijava

Prijavi se pomoću Email-a

Zapamti meZaboravljena lozinka Registriraj se