Stranica Mojnet.com 1.6.2017 prestaje sa radom. Svi korisnički računi i sadržaji će biti izbrisani. Hvala na razumijevanju!

eeeeeeeeee da

30. studeni 2013 ob 19:47 | 30
slika 1753647

Iz Proglasa homoseksualaca: Obiteljska zajednica biti će ukinuta, sodomizirat ćemo vaše sinove, dršćite hetero svinje!
Iz ovoga teksta poznaje savršeno jasno o čemu se zapravo radi na globalnoj sceni. Homoseksualci su to sami objavili: Proglas koji začuđujućom preciznošću najavljuje strahote koje su se do sada u velikoj mjeri ostvarile. Riječ je, dakako, o vrhuški, bolesnicima koji žele krojiti lice Zemlje, pa jadne i zavedene tim više možemo samo žaliti. Možda im ovo pomogne da shvate u kakvu su prljavu mrežu zla upali i donesu odluku da se svim snagama odupru nastranim nagnućim i narcisoidnosti kojom su zadojeni. Proglas je prvi puta objavljen u bostonskom tjedniku Gay Community News 15.-21.02.1987. g. Donosimo ga u cijelosti:
'Sodomizirat ćemo vaše sinove, simbole vaše nemoćne muškosti, vaših plitkih snova i prostačkih laži. Zavest ćemo ih u vašim školama, u vašim đačkim domovima, u vašim gimnazijama, u vašim garderobama, u vašim sportskim arenama, na vašim seminarima, grupama mladih, toaletima kino dvorana, u vojnim barakama, na odmorištima za kamione, u svim vašim muškim klubovima, u vašim parlamentima, gdjegod da su muškarci sa muškarcima zajedno. Vaši će sinovi postati naše sluge i izvršavati će naše zapovijedi.
Vi žene vapite za slobodom. Kažete da više niste zadovoljne sa muškarcima, da vas čine nesretnima. Onda ćemo mi, poznavatelji muškog lica, muškog tijela, uzeti vaše muškarce od vas. Mi ćemo ih zabaviti, podučiti, zagrliti ih kada plaču. Vi žene kažete da želite živjeti jedna s drugom umjesto sa muškarcima. Onda idite i budite zajedno. Mi ćemo vašim muškarcima pružiti užitke kakve nikada nisu upoznali, jer smo i mi prije svega muškarci, a samo muškarac zna kako uistinu zadovoljiti drugog muškarca; samo muškarac može razumjeti dubinu i osjećaje uma i tijela drugog muškarca.
Svi zakoni koji zabranjuju homoseksualne aktivnosti će biti ukinuti. Umjesto njih biti će provedeno zakonodavstvo koje će začeti ljubav među muškarcima. Svi homoseksualci trebaju stajati zajedno kao braća; moramo biti zajedno ujedinjeni umjetnički, filozofski, društveno, politički i financijski. Trijumfirat ćemo samo kada se zajedno suprotstavimo opakom heteroseksualnom neprijatelju.
Pisat ćemo pjesme o ljubavi među muškarcima; postavljat ćemo predstave u kojima muškarci otvoreno miluju muškarce; snimat ćemo filmove o ljubavi između hrabrih muškaraca koji će zamijeniti jeftine, površne, sentimentalne, neukusne, mladenačke heteroseksualne filmove o zaljubljenosti koji sada vladaju kino ekranima. Izradit ćemo kipove lijepih mladih muškaraca, odvažnih atleta, koji će biti postavljeni u vašim parkovima, na vašim trgovima i otvorenim prostorima. U svjetskim muzejima biti će izložene samo slike skladnih golih mladića.
Naši pisci i umjetnici učinit će da ljubav između muškaraca bude u modi i obvezno potrebna; i uspjet ćemo u tome jer smo vješti u uvođenju novih načina života u modu. Uništit ćemo heteroseksualne veze koristeći dosjetke i podrugivanje, u čemu smo vrlo vješti. Razotkrit ćemo moćne muškarce koji se pretvaraju da su heteroseksualni. Biti ćete šokirani i preplašeni kada saznate da vaši predsjednici, njihovi sinovi, vaši industrijalci, senatori, gradonačelnici, generali, atletičari, filmske zvijezde, televizijske ličnosti, društveni vođe, vaši svećenici nisu sigurne, poznate, građanske heteroseksualne osobe kakvim ste ih smatrali. Mi smo posvuda; uvukli smo se među vas. Budite oprezni kada govorite o homoseksualcima jer smo mi uvijek među vama; možda sjedimo preko puta vas, možda spavamo s vama u istom krevetu.' Neće biti kompromisa. Mi nismo slabići srednje klase. Kao vrlo inteligentni, mi smo prirodna aristokracija ljudske rase, a nesmiljeni aristokrati nikada ne pristaju na manje. Oni koji nam se suprotstave biti će izgnani.
Da bismo vas pobijedili, okupit ćemo velike privatne vojske, kao i Mishima. Osvojit ćemo svijet, jer su ratnici koji su inspirirani i povezani homoseksualnom ljubavlju i čašću nepobjedivi, kao što su bili i vojnici stare Grčke. Obiteljska zajednica – leglo laži, izdaje, osrednjosti, licemjerja i nasilja – će biti ukinuta. Obiteljska zajednica koja samo guši maštu i zauzdava slobodnu volju mora biti uništena. Savršeni dječaci biti će začeti i uzgojeni u genetičkim laboratorijima. Povezat će se u društvenu zajednicu pod kontrolom i uputama homoseksualnih učenjaka.
Sve crkve koje nas osuđuju biti će zatvorene. Naši jedini bogovi su naši lijepi mladići. Pripadamo kultu ljepote, morala i estetike. Sve što je ružno, prosto i obično biti će uništeno. Kako smo se odmaknuli od običaja heteroseksualaca srednje klase, slobodni smo živjeti naše živote prema putokazu čiste mašte. Za nas previše nije dovoljno.
Odabrano društvo koje se pojavljuje voditi će elita sastavljena od pjesnika homoseksualaca. Jedan od glavnih uvjeta za položaj u vlasti novog društva homoerotike biti će uživanje strasti na grčki način. Svaki muškarac zaražen heteroseksualnom žudnjom biti će automatski izuzet sa pozicije utjecaja. Svi muškarci koji budu inzistirali na svojoj heteroseksualnosti biti će suđeni na homoseksualnom sudu i postati će nevidljivi ljudi.
Ponovo ćemo napisati povijest, vašu povijest ispunjenu i poniženu vašim heteroseksualnim lažima i iskrivljavanjima. Opisat ćemo homoseksualnost velikih vođa i mislilaca koji su oblikovali svijet. Pokazat ćemo da su homoseksualnost, inteligencija i mašta neraskidivo povezani i da je homoseksualnost uvjet za pravu plemenitost i ljepotu u čovjeku. Pobijedit ćemo jer smo ispunjeni oštrom gorčinom potlačenih, prisiljenih da glume uloge u vašoj glupoj heteroseksualnoj igri kroz sva vremena.
Dršćite hetero svinje, kada se pred vama pojavimo bez maske.'
Što bi rek'o papa Franjo: 'Problem su lobiji'! Ovaj pak, nije nimalo benigan. Za nadati se da će neki dobronamjerni naivci nakon ovoga ipak shvatiti što se događa i na referendumu zaokružiti ZA.
slika 1753647

Komentari 0

moraš se , ako želiš komentirati

Unesi email osobe kojoj želiš preporučiti ovaj blog.
trajni linkPrijavi se za nastavak

Prijavi se pomoću Facebook-a

Facebook prijava

Prijavi se pomoću Email-a

Zapamti meZaboravljena lozinka Registriraj se