Stranica Mojnet.com 1.6.2017 prestaje sa radom. Svi korisnički računi i sadržaji će biti izbrisani. Hvala na razumijevanju!

eeeeeeeeee da

26. kolovoz 2014 ob 19:05 | 28
slika 1778066

BREAKING NEWS: LJUTITI BANDIĆ U INSPEKCIJI!

Nenajavljeni obilazak kirurškog odjela Kliničkog bolničkog centra Rodne Grude poprilično je oneraspoložio zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića. Nezadovoljan tijekom zahvata, napao je u operacijskoj sali kirurga, ne birajući riječi.

– ''Molim? Hemoroidopeksija staplerom umjesto laserske hemoroidoplastike? Koji je idiot ovo napravio, ja bi ga volio upoznati'' – vikao je nezadovoljni gradonačelnik.

Prozvanom primarijusu nije bilo druge nego stati pred Bandića.

– ''Dođi šefe, tu! Čime si se vodio ovdje da nisi išao deponiranjem laserske energije obliterirati ogranke donje hemoroidalne arterije i čvorova iznutra, s očuvanjem sluznice i analnog sfinktera? Objasni mi, molim te, ovo umjetničko djelo'' – galamio je Bandić na predstojnika klinike za kirurgiju.

– ''Ali...'' – zacvilio je u pokušaju da obrazloži poniženi šef operacije, u slobodno vrijeme redovni profesor Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. No, Bandić nije mogao slušati ta izmotavanja, drugom nekome neka ih prodaje.

– ''Nemoj meni pričati! To se reducira tkivo hemoroidalnog čvora i napravi što se hoće'' – sve se više uzrujavao. – ''Uz maksimalnu prezervaciju mišića i sluznice analnog kanala te obnovu prirodne anatomske strukture'' – kirurškom mu je preciznošću, unatoč pari iz ušiju, objasnio gradonačelnik.

– ''Slučan je krajnje delikatan, pacijent ima...'' – pokušao je još jednom nesretni prim.dr.sc. reći nešto u svoju obranu, ali je i opet prekinut.

– ''Ma, molim te. Pusti ti delikatnost slučaja. I jel ne vidiš koliko ljudi čeka na red, dokad misliš ovoga još tu tako krpati – cijeli dan, možda? Ne podnosim spore zabušante. Ajmo ovako, imaš još točno 15 minuta da ga sašiješ kako znaš i umiješ.''

– ''Upozoravam vas, gospodine gradonačelniče,'' – promumljao si je u bradu razotkriveni, glave uperene u pod – ''takvo požurivanje postupka moglo bi biti kobno za pacijenta.''

– ''Ma nemoj! Ti znaš! Na što li se još nećeš izvlačiti. Gzime (zamjenik pročelnice Gradskog ureda za zdravstvo, op.a.)! Slušaj, Redžepi, ako ovaj stvarno tu izdahne na stolu, uzmi drugog kirurga i obavite mu to na čmaru ponovo, na naš račun, ovaj puta kako spada. Pokret, idemo delat!'' – podviknuo je prvi čovjek Grada i zaključio obilazak.

Napustio je kliniku praćen ovacijama pacijenata s odjela, kao i onih još neprimljenih, koji su ga čuli sve do najudaljenijeg kuta ambulantne čekaonice.

Komentari 0

moraš se , ako želiš komentirati

Unesi email osobe kojoj želiš preporučiti ovaj blog.
trajni linkPrijavi se za nastavak

Prijavi se pomoću Facebook-a

Facebook prijava

Prijavi se pomoću Email-a

Zapamti meZaboravljena lozinka Registriraj se