Stranica Mojnet.com 1.6.2017 prestaje sa radom. Svi korisnički računi i sadržaji će biti izbrisani. Hvala na razumijevanju!

eeeeeeeeeee da

06. siječanj 2014 ob 05:29 | 35
Reći jednoj dami da govori kao navijena znači imati nedostatak kućnog odgoja, te će se HRT i Stanković trebati ispričati Željki Markić
Stankovića po prvi puta netko od nadređenih putem bubice u uhu ili mahanjem iza kamere morao smirivati kako bi Željki Markić dopustio da bez njegovih upadica kaže što želi. Već je upozoren da goste ne vrijeđa što ga je i danas zamolila smirena gošća ne mogavši na trenutke od Stankovićeve pjene doći do riječi.
Već niz godina gledatelji Hrvatske televizije navikli su na bezobrazluke, pristranost i neprofesionalizam Aleksandra Stankovića, ali ovu loše prikrivenu netrpeljivost iskazanu danas prema gospođi Željki Markić se ne može tolerirati. Stanković se očito raspalio kad je sugovornicu pitao nije li građanska akcija ''U ime obitelji" svojim referendumom pomogla Vladi u odvlačenju pažnje javnosti od važnijih političkih i egzistencijalnih pitanja, na što mu je Markić odgovorila da nitko osim Stankovića i drugih instrumentaliziranih medija ne odlučuju o čemu će javnost pričati, tako da je svojim pitanjem direktno isprovocirao odgovor koji ga je jako zasmetao.
Potom je Stanković poput Boška Buhe bacio bombu pozivajući se na Raspudića koji, zamislite, nije imao argumente o instrumentalizaciji medija, misleći da ih Željka Markić nema. Tim pitanjem je trenutno sebi zapucao u nogu ne misleći načas da je i Markić bila novinarka, urednica, pa i producentica, te mu docirala hrabro otvoreno i istinito, što je, sudeći po Stankovićevom treptanju i govoru tijela, pokazalo da se raspalio. Moramo upamtiti što nam lepi Acko soli, ako Nino Raspudić nema argumente imenovati i opisati pro-režimske medije onda kazao je, te argumente nemate ni Vi. Tada je Stanković ostao gol slušajući kako se dio članova Građanske inicijative upravo bavio pristranošću i netolerancijom većine hrvatskih medija tijekom trajanja čitave referendumske kampanje. Nije lako otrpio ni precizno iznošenje podataka u postocima o pristranosti upravo HRT-a koji po svojoj naravi javnog servisa to ne bi smio biti.
Stanković je svoju arogantnu narav i svadljivost iskazao ponajviše govoreći gošći da govori kao navijena ne dopuštajući podpitanja, što je notorna uvreda jednoj gošći koja mu je to i rekla. Doista reći jednoj dami u emisiji da govori kao navijena znači imati nedostatak kućnog odgoja, te će se HRT i Stanković trebati ispričati gospođi Željki Markić. Na stranu što se zna da novinar sugovorniku smije postaviti podpitanje u trenutku kad u konverzaciji osjeti zastoj ili točku, međutim naš je Acka načas pomislio da se nalazi u nekoj krčmetini na kraju grada te se počeo otvoreno svađati i govoriti zajedno sa sugovornicom, pitajući je bezobrazno želi li se možda vratiti na HTV ili pozivajući je da se mijenja sa njim na voditeljskome mjestu.
Posebno se Stanković razljutio na spomen njegovog statusa i plaće koju mu putem pretplate uplaćuju građani, ali on nema dvorac kako zamjera Markićki, već zamislite sedamdesetak metara stana i ratu od sedam tisuća kuna svaki mjesec. Jadan Stanković u svom luksuznom stanu i plaćom koja vjerojatno premašuje dvadeset tisuća kuna.
Brojni građani pamte nedavnu emisiju kada je gostovao Zlatko Komadina SDP-ov župan Primorsko-goranske županije u kojoj se moglo zamijetiti kako Aleksandar Stanković komunicira sa pojedinim gostima, koje svojim nježnim oblozima od kamilice predstavlja gotovo kao bezgriješne. Samo što mu u koljena nije zasjeo, a Marinu Lovrić-Merzel je napao zbog toga što i sama SDP-u nanosi štetu, pa je poslužila kao štitnik i tampon da malo preusmjeri tada zahuktalu temu o Lex Perkoviću.
Željka Markić je imala pravo da je od zadnjih gostiju samo jedan podržao referendum za obitelj, ne računajući Petera Kuzmiča koji i nije političar. Kada i kako ćemo mi gledatelji biti pošteđeni Stankovićeve arogancije, nepristojnosti i bahatosti koje izazivaju nelagodu ne zna se. Znajući da se naročito tako žestoko pobuni na argumentirano kritiziranje pro-režimskih medija, kamo spada i HRT, ne nadamo se skorom zaokretu tih istih medija koji će nas u ovoj predizbornoj godini i predreferendumskom ozračju nadalje poučavati što je demokracija, a što ne.
slika 1753647

Komentari 0

moraš se , ako želiš komentirati

Unesi email osobe kojoj želiš preporučiti ovaj blog.
trajni linkPrijavi se za nastavak

Prijavi se pomoću Facebook-a

Facebook prijava

Prijavi se pomoću Email-a

Zapamti meZaboravljena lozinka Registriraj se