Stranica Mojnet.com 1.6.2017 prestaje sa radom. Svi korisnički računi i sadržaji će biti izbrisani. Hvala na razumijevanju!

eeeeeeeeeeee da

31. kolovoz 2013 ob 00:42 | 21
slika 1711384

Naknade za korištenje 'redomata' u bankama, naknada za korištenje displeja...

Prije ćeš naići na Čačića kako auto vozi 60 km/h, nego što ćeš naići na banku gubitaša. Kod nas ćeš naći 100 propalih firmi, al' banku nijednu.
Nije ni čudo, jer banke čim nanjuše gubitke, one odma reagiraju, ka što su reagirale nekidan i uvele naknadu za kunske uplate iz domaćih banka.

Znači za sve naloge preko pet kuna, ide 0,6 kuna ta naknada.
Moš samo zamisliti koliko naloga dnevno prođe. Nije dosta zaraditi jednu milijardu neg' to mora biti najmanje 10. To je ka da pomuzeš kravu, ona ti dade 40 litara mlijeka, al' ne...to ti je malo pa drpaj ono vime dok ne poplavi samo da iscuri još koja kap.

Kakve sve naknade neće uvesti, ne bi li si namirili DOBIT. Jednog dana će biti:

- Naknada od pet kuna za korištenje ulaznih vrata banke, koja su rotacijska i pogoni ih električna energija, koja nigdje nije džaba pa ni kod nas u banci.

- Naknada od sedam kuna za korištenje 'redomata' koji vam izbacuje listić s kojim znate koji ste na redu.

- Naknada u iznosu od devet kuna za gledanje u displej koji vam javlja kad ste na redu. Prvi pogled je devet kuna, svako sljedeće bacanje oka na displej je po kunu. Ne možete nas zajebat, na ulazu smo vam skenirali rožnicu oka i znamo kad pogledate na displej. E da, i naknada za skeniranje rožnice je 12 kuna.

- Naknada u iznosu od 10 kuna zato jer ste na šalteru rekli 'Dobar dan', a naša službenica, koja je inače dvije sekunde mogla raditi, ona je gubila svoje dragocjeno radno vrijeme te Vam je isto odgovorila s 'Dobar dan'.

- Naknada u iznosu od 20 kuna zato što svoju nervozu širite na druge klijente banke i našu službenicu na šalteru.

- Ukoliko nakon obavljenog posla odlučite službenici šaltera reći 'Doviđenja', znajte da ona opet gubi dvije sekunde radnog vremena odzdravljajući Vam istom mjerom s 'Doviđenja', što dovodi do naknade od 10 kuna

- Naknadu za izlazak iz banke u iznosu od dvije kune skinut ćemo Vam direktno s računa i poslati obavijest o provedenoj naplati na vaš mail.

- Naknada za slanje maila je pet kuna.

Dok se dočepaš šaltera, već si gologuz.

Komentari 0

moraš se , ako želiš komentirati

Unesi email osobe kojoj želiš preporučiti ovaj blog.
trajni linkPrijavi se za nastavak

Prijavi se pomoću Facebook-a

Facebook prijava

Prijavi se pomoću Email-a

Zapamti meZaboravljena lozinka Registriraj se