Stranica Mojnet.com 1.6.2017 prestaje sa radom. Svi korisnički računi i sadržaji će biti izbrisani. Hvala na razumijevanju!

eeeeeeeeeeeee da

13. listopad 2013 ob 05:40 | 15
slika 1706542

EEE KADA SI ZALJUBLJEN…NISI SVOJ…
Pitali su jednom jednog zaljubljenog čovjeka: Zašto se ne diviš ljepoti ruže kao ostali? Zašto se smiješ i pogledaš u Sunce kada ono iznenada još više zasija, a ostali sklanjaju pogled od njegovog sjaja? Zašto kada je najveća oluja i grmi ti izlaziš iz kuće i kisneš? Zašto noću izlaziš i pričaš Mjesecu? Zašto....

Čovjek ih prekida odgovarajući: Ruža je lijepa, ali nikada niste vidjeli Onu koja je posadila tu ružu. Nikada niste osjetili dodir ruku koje su razgrnule zemlju da bi ubacile sjeme ruže kojoj se sada vi divite. Niste osjetili ljubav kojom je ta ruža njegovana. Niste vidjeli lice, osmijeh, nježnost One od koje je ruža naučila tajnu ljepote, čistoće, nježnosti...

Sunce grije i obasjava svako biće na planeti. Sunce vidi i Nju. Vidi najdivnije ljudsko biće. Svaki put kada Sunce vidi Njezinu sreću, osmijeh, ljubav... onda još jače zasija, jer se raduje uz Nju. Zar mislite da bih propustio da vidim njezinu sreću, pa makar izgubio vid? Njen osmijeh, sreća, radost.... to je sve moje.

Oluja na koju izlazim nije ništa u odnosu na strah da je Ona negdje sama i drhti. Kada izađem šaljem joj svu moju hrabrost, svu moju ljubav, šaljem joj misli koje samo Ona smije znati. Noću pričam Mjesecu sve želje, snove, nade... pa u svitanje kada bude sretao Sunce neka sve ispriča. Neka onda Sunce jutrom svojim prvim zracima pomiluje Njeno lice i prenese joj moje riječi.

Komentari 0

moraš se , ako želiš komentirati

Unesi email osobe kojoj želiš preporučiti ovaj blog.
trajni linkPrijavi se za nastavak

Prijavi se pomoću Facebook-a

Facebook prijava

Prijavi se pomoću Email-a

Zapamti meZaboravljena lozinka Registriraj se