Stranica Mojnet.com 1.6.2017 prestaje sa radom. Svi korisnički računi i sadržaji će biti izbrisani. Hvala na razumijevanju!

eeeeeeeeeeeeeeee da

03. ožujak 2014 ob 02:43 | 36
slika 1511916

MARA I LOVOČUVAR MIRKO


-Maro, Maro, 'al si ti lijepa, nikad ne bi rek'o kad te vidim onak' obučenu!
Iz maštanja me prenuo nečiji glas i nije mi bilo nimalo drago zbog toga jer sam se upravo mazala sa zgodnim, nabildanim raznosačem pizze. Bio je to lovočuvar Mirko koji me, eto, ugledao kako se zadovoljavam ispod jednog drveta. Bila sam naga, što se ono veli, kao od majke rođena. Dok sam šetala šumom došlo mi je nekako milo pa sam se skinula i sjela na mahovinu koja se raširila po dva drveta spojena pri tlu. Mahovina je tako mekana i jednostavno dražesno su mi se raširili guzovi kada sam sjela na nju. K tome me i draškala po mici da sam odmah sklopila oči i razmišljala o svom raznosaču pizze, Danku, koji je česti gost mojih maštarija. Ja naručim pizzu, on je donese, kaže da se žuri i da mu je auto dolje upaljen. Naginjem se po novce da mu platim, a na sebi imam samo široki čipkasti mantil ispod kojeg se vide tange i grudnjak. Uz put, kad mu dajem novce, uhvatim ga za veliku kvrgu između nogu i pitam:
-A je l' ti ovo dolje upaljeno?
Danko se, naravno baca na posao i luđački me zadovolji (a bome i sebe) na kuhinjskom stolu.
I tako je, dakle lovočuvar Mirko prekinuo Danka i mene u pola posla, Danko je brže bolje obukao hlače i krenuo dalje s raznošenjem pizza, a ja sam vrisnula, skočila s meke mahovine i sakrila se iza drveta te počela navlačiti odjeću.
Mirko me milo gledao, skinuo svoju zelenu kapu, sfrkao je s obje ruke i položio na prsa na kojima su svjetlucala zlaćana gumbad te zavapio:
-Nemoj, Maro, nemoj se oblačiti, tako si lijepa. Daj da ti pipnem bradavice, tako upaštrljene!'
Budući sam već bila narajcana jer me Danko u mislima dobro zapalio, lagano sam spustila odjeću na suho lišće i primakla se Mirku. On me uštipnuo za desnu pa za lijevu bradavicu nakon čega su se obje još više ukrutile, a Mirko je oduševljeno, velikih očiju i još većih zjenica, ciknuo:
-A jesu tvrde k'o grančice pasjega trna! Ajme, Maro, nećeš valjda kući takva? Daj da se izljubimo pa svako svojim šorom!'
Mene nije trebalo puno nagovarati. Odmah sam se prepustila Mirkovim pohotnim rukama. Gnječio mi je grudi, ljubio vrat, mrsio crnu dugu kosu, a uz put skidao i svoje zeleno odijelo, prvo sako pa remen pa hlače i gaće. Dok je sve to napravio, dikan mu je već bio tvrd kao bukova grana. Tada je progugutao:
-'Ajde legni tu dolje, evo stavit ću svoje odijelo!'
- Ne treba nam odijelo, najbolje je valjati se po suhom lišću! - jedva sam uspjela promucati, ali i dodati: - Ali ovo ti treba! - i iz svoje torbičice izvukla kondom.
Mirko me gledao u nevjerici i progunđao: - Pa zar baš moram? -
-Moraš, moraš, mili moj, 'ajde, požuri se!
Ali Mirko je nekako dugo prtljao s tim kondomom, kao da ga nikad nije koristio pa sam mu pritekla u pomoć i navukla dok kažeš keks. Tada sam legla na mekano lišće i naslonila glavu na drvo obraslo mahovinom, na kojem je maloprije ležala moja sočna i vlažna mica. Mirko me zajahao odmah i odmah našao pravo mjesto te počeo trajbati. Nakon minutu – dvije predložila sam mu da se zamijenimo, ali on se opet začudio: -Maro, jesi luda, ja sam muško! -
Mene je to jako razljutilo pa sam ga obujmila s obje noge, dobro stisnula i samo u jednom potezu ga postavila ispod sebe. Bio je i sada šokiran te jedva izustio: - A, joj, Maro, slomit ćeš me, ti nisi kobila već kobiletina!'
Ovo sam shvatila kao kompliment jer što je ljepše od rasne kobiletine? Čini mi se, ipak, da se Mirku sve to skupa svidjelo i još ga više uzbudilo. Sada je on držao glavu na mahovini na kojoj je maločas sjedila moja mica, a ja sam se nabijala na njegovog dikana dok je on potpomagao odozdola. Uz put me hvatao za grudi koje su letjele kao kad zrele kruške padaju s grana, samo ne padnu na zemlju već ih dočeka topla i velika muška ruka. Njegova su se jaja iza mojih guzova gegala kao veliki patlidžan i lagano me tuckala po stražnjici.
Pogledala sam prema nebu. Sunce je krasno sjajilo kroz krošnje bukvi, grabova i hrastova i činilo se kao da njihovo zeleno lišće plovi po vodi. U tom trenu Mirko se trznuo i ja sam znala da je naša strast završila. Brzo sam ustala i počela se oblačiti. Mirko se također ustao i počeo oblačiti te se češao iza uha i svako malo pogledavao u mene. Mislio je da bi trebao nešto reći, ali nije smislio ništa pametnije od: - Eto, lijepo nam je bilo, ha? -
Odgovorila sam: - A-ha! -
Prije nego je navukao gaće, Mirko je skinuo kondom pun bijele tekućine, napeo ga poput praćke i rekao: - Gle ovo, leteći kondom!
Kondom je odletio na granu i ondje ostao visjeti.
Ako sam što mrzila, onda je to ostavljanje smeća po šumi! Koliko puta sam vidjela kako skupljači kestena ostavljaju vrećice i komade papira zataknute za drvo kako bi, valjda znali gdje ima puno kestena. I drvosječe su iza sebe ostavljale plitice od stiropora u kojima su si donijeli hranu. Zato sam frknula: - 'Jesi lud, to ide u smeće! –
Mirko je odgovorio: - Ma daj, pa nije me pamet napustila da to nosim kući u džepu! –
Zato sam, već obučena i jako, jako ljuta, uzela kondom s grane i vrećicu od kondoma koju je već bilo zatrpalo lišće i iz torbe izvadila papirnatu maramicu te sve zamotala i pospremila u torbu da bacim u smeće kod kuće. Nakon toga sam se bez pozdrava okrenula i uputila kući. Mirka sam po tko zna koji puta danas ostavila bez teksta, a što bi tek rekao da je znao za moju odluku: - Ti me, lovočuvaru Mirko, više nikada nećeš imati! -
slika 1510332

Komentari 0

moraš se , ako želiš komentirati

Unesi email osobe kojoj želiš preporučiti ovaj blog.
trajni linkPrijavi se za nastavak

Prijavi se pomoću Facebook-a

Facebook prijava

Prijavi se pomoću Email-a

Zapamti meZaboravljena lozinka Registriraj se