Stranica Mojnet.com 1.6.2017 prestaje sa radom. Svi korisnički računi i sadržaji će biti izbrisani. Hvala na razumijevanju!

eeeeeeeeeeeeeeeeee da

19. prosinac 2013 ob 21:28 | 39
slika 1645840

-- Top 10 pitanja "Kako..." --------------


1. Kako smršaviti
- samorazumljivo je da ovo pitanje vodi listu, to je ono što najveći dio nas najviše zanima najveći dio vremena jer u najvećoj mjeri utječe na najveći broj najbitnijih aspekata života.
Smrš ili smrt!

2. Kako se udebljati
- ovako uspješan plasman ovog suprotnog pitanja odraz je velikog uspjeha koji uspješni nalazači odgovora na prvo pitanje postižu nakon uspješno provedenih dijeta (vidi niže)

3. Kako zaraditi novac
- ovo i mene zanima, zašto se nisam sjetio guglo pitat...? idem odma guglat, vidimo se ako se vratim, vraćam se ako ne nađem odgovor.

4. Kako postati kadet
- evo mene nazad. Odgovora nema, novca nema, posla nema, perspektive nema, ali eno ima neka velika cijev sa nišanom i kažu mi da joj treba tanadi. Biti ću ja tane! Reci o Guglo, kako postati tane?

5. Kako izbrisati facebook
- tražioci ovog odgovora su žrtve miskoncepcije. Ne brišu ljudi facebook, facebook briše ljude.

6. Kako se ljubiti
- za najbolji uspjeh: 1. naučite francuski. 2. potom ponovo potražite odgovor na google.fr.

7. Kako saznati OIB
- ne treba vam guglo za to, pogledajte bilo koje ovršno rješenje koje ste dobili, sigurno vam bar tuce leži po kući; OIB vam piše gore lijevo.
Ili gore desno na obavijestima o deložaciji, ukoliko više nemate kuću.

8. Kako učiti
- jedna od uzaludnijih Google potraga jer ako ne znaš učiti, kako ćeš naučiti učiti?

9. Kako napisati životopis
- to sam vam i ja mogao reći. Najbolje je početi od najranije mladosti koje se možete sjetiti, da budući poslodavac stekne dojam kakvo ste dijete bili te da dobije osjećaj šta može očekivati u ostatku životopisa. Obavezno podjelite i koju anegdotu iz predškolskog razdoblja, da bude jasno da ste već onda bili duhovito i pametno dijete koje obećava. Potom pređite na adolescenciju, o tome kako su vam se širili vidici i područja interesa. Nikako ne propustite spomenuti prvi, virtualni bend, prije nego ste uopće imali instrumente; ili sudjelovanje u školskoj dramskoj grupi, ili maketarskoj sekciji. Neka bude jasno da ste zanimljiva osoba širokog duha koja od rane mladosti pokazuje interes i za stvari izvan obaveznog kurikuluma. Kroz cijeli životopis ne štedite na detaljima i gledajte da bude što iscrpniji i duži jer će biti jasno da ste kompleksna osoba, s puno iskustva, koja bi imala mnogo toga za ponuditi da samo život nije nametnuo svoje stege i da niste prestali sa svim kratkotrajnim i malobrojnim izvankurikulumskim izletima. U zaključku ne propustite spomenuti poslove koje ste radili. Ako ih nemate, izmislite ih. Poslodavci vole maštu jer to znači da ćete se znati snaći u svakakvim prilikama, i znaju da pola životopisa uopće nije istina, njima je važnija dužina debljina životopisa nego pretjerana i napuhana faktička točnost. Jedina stvar koja smije biti deblja od vašeg životopisa je njegov kožni uvez.

10. Kako moliti krunicu
- jedanaesto najčešće pitanje, koje nije stiglo na listu ali koincidentno obično ide upravo poslije ovog desetog, je "da li ću završiti u paklu ako prepisujem na kontrolnom iz vjeronauka"

Komentari 3

moraš se , ako želiš komentirati
Bojjana
Bojjanaprije 3 godine

like...:)

GIXER
GIXERprije 3 godine

18.kako ti to lajkaš...???!!!

Bojjana
Bojjanaprije 3 godine

toliko upitnika!!!!!...idem odma guglat...:))))

Unesi email osobe kojoj želiš preporučiti ovaj blog.
trajni linkPrijavi se za nastavak

Prijavi se pomoću Facebook-a

Facebook prijava

Prijavi se pomoću Email-a

Zapamti meZaboravljena lozinka Registriraj se