Stranica Mojnet.com 1.6.2017 prestaje sa radom. Svi korisnički računi i sadržaji će biti izbrisani. Hvala na razumijevanju!

eeeeeeeeeeeeeeeeee da...

20. srpanj 2016 ob 17:52 | 30
DRLJAČA OD TRI GROŠA
Ne fali nam dupeglavaca među novinarima, ima toga koliko hoćeš. A onda ima i Gojko Drljača, kategorija posve za sebe.

Što ovo priča Drljača u svom friškom komentaru? Da se prešao u procjeni Oreškovića, što danas više nije moguće poricati, pa mu nema druge nego doći pojesti što je zimus srao.
– Moglo bi se reći da sam pisao panegirike o menadžeru koji je stjecao dragocjeno iskustvo u velikoj internacionalnoj farmaceutskoj kompaniji te čak pomalo dosađivao tezom kako će netko tko se kalio u radnom okružju hiperkompetitivnog generičkog biznisa pokazati domaćoj političkoj sviti što i kako treba raditi.
– Glorificirao sam Oreškovićevo iskustvo u vođenju razvojnih procesa u velikoj tvrtki.
– I veći dio vremena pomalo sam se ljutio na one koji od početka nisu željeli prihvatiti Oreškovića upravo zbog toga što dolazi iz korporativnog miljea...

Sad on kuži da ovaj ništa ne valja? Evo, od jučer mu ne valja, zbog ''strasti prema rezidencijama''. To je najednom moment obrata u percepciji, kao? Iako je sve bilo više nego jasno od prvog trena, i to na bitno supstancijalnijim razinama? Ali tada je bio zauzet bivanjem Ivanom Krstiteljem za Mesiju Tima (upravo je Drljača stajao iza onog infamnog intervjua) ili psovanjem svih nevjernih Toma.

A ne bi moglo sve skupa imati neke veze s tim što je Timu bilo konjunkturno pjevati ode dok se činilo da će imati ključne poluge moći, u skladu s vjetrovima koji pušu, podižući ručicu vješto, jen-dva, dočim je u međuvremenu, pri približavanju drugačijih vjetrova, postalo oportuno naći bilo što za distancirati se od onoga tko je ostao bez svojih poluga i još je jedino kompromitantan?

I što sad – nikom ništa? Osvane jednog dana u novinama da bi nam poručio: sorry, my bad, malo sam bio govnar s tom propagandom koju sam donedavno forsirao, ali stanite, stanite, sad mi je već sve bistro, sad ću vam sve objasniti kako stvari stoje, čujte i počujte, zar sam vam ja ikad srao?

Gdje se dijele licence za takvo ponašanje?1

Drljam o tome kako sam grozno drljao, sve nastavljajući drljati i drljat ću vam.

slika 2063264

Komentari 0

moraš se , ako želiš komentirati

Unesi email osobe kojoj želiš preporučiti ovaj blog.
trajni linkPrijavi se za nastavak

Prijavi se pomoću Facebook-a

Facebook prijava

Prijavi se pomoću Email-a

Zapamti meZaboravljena lozinka Registriraj se