Stranica Mojnet.com 1.6.2017 prestaje sa radom. Svi korisnički računi i sadržaji će biti izbrisani. Hvala na razumijevanju!

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee da.....

11. svibanj 2016 ob 14:04 | 45
slika 2060380

IMA LI INTELIGENTNOG OBLIKA ŽIVOTA NA ZEMLJI?
Ponekad je dovoljna jedna poruka da probudi svijet.
Čovječanstvo je uspavano. Svima je svejedno. Što je više rata, masakra, krvi i nezamislivih stvari oko nas, to je čovjek otporniji na suze, glad, jad i bijedu. A to nije dobro. Takvo usnulo čovječanstvo plodno je tlo za situaciju u kojoj doslovce tri čovjeka u šaci drže milijarde ljudskih života. Nije nam bez razloga Isus rekao: ‘Budite budni’. Jer budnost čini čovjeka jakim, a usnulost je ono što ‘manijacima’ s vrha piramide treba da bi si podredili planetu. Međutim, ponekad je jedna poruka dovoljna da probudi svijet. To se dogodilo i s ovom fotografijom. Na svim jezicima svijeta fotografija ima milijarde likeova jer jednom rečenicom probija srž stvari. Srž apsurda na koji nitko od nas nije pristao, a ipak ga provode oni kojima smo mi dopustili da vladaju kao i da nas programiraju lažnim porukama o miru i sigurnosti dok nas doslovce ubijaju.
slika 2062358

‘Novcima koji su potrošeni u istraživanju pitanja: Ima li vode na Marsu…mogao se riješiti problem pitke vode za cijelu Afriku…Pitanje…Ima li inteligentnog oblika života na Zemlji?’, napisano je na fotografiji koja prikazuje malenog dječaka koji pije vodu iz blata. Ova fotografija probudila je svijet jer ovaj dječak opisuje svakoga od nas. Svi mi pijemo vodu iz blata i zadovoljavamo se mrvicama koje padaju sa stola naših ‘vlasnika’, nesvijesni da oni na jadu čovječanstva grade sebi ‘novi svijet’ u kojemu je čovjek rob iskorišten do maksimuma a oni bogovi novog doba. Probudite se i recite – DOSTA GOSPODO! Jer ipak, ljudi i dalje imaju slobodnu volju. Ne dopustimo gospodarima kaosa da nam to oduzmu!
...a naročito ovom debilu Karamarku i Kitarovički.....
slika 2062357

Komentari 1

moraš se , ako želiš komentirati
GIXER
GIXERprije 1 godinu

...eeeeeeeeeeeeeeeee da............
https://www.youtube.com/watch?v=o_l4Ab5FRwM

Unesi email osobe kojoj želiš preporučiti ovaj blog.
trajni linkPrijavi se za nastavak

Prijavi se pomoću Facebook-a

Facebook prijava

Prijavi se pomoću Email-a

Zapamti meZaboravljena lozinka Registriraj se