Stranica Mojnet.com 1.6.2017 prestaje sa radom. Svi korisnički računi i sadržaji će biti izbrisani. Hvala na razumijevanju!

gix

27. rujan 2012 ob 05:47 | 20
slika 1265227

MUŠKA OPSESIJA
Zašto su muškarci toliko ludi za ženskim grudima?
One su organ kao i svaki drugi. Međutim, nijedan drugi organ samom svojom pojavom ne može paralizirati muški rod kao dobar par ženskih grudi
Zašto su muškarci toliko ludi za ženskim grudima? Pitanje koje stoljećima traži odgovore postalo je tema ozbiljnog znanstvenog istraživanja. I evo odgovora: autori vjeruju da se tajna skriva u hormonu koji majka luči u trenutku dojenja i koji stvara pojačanu vezu između majke i bebe. Učinci tog hormona opstaju i u kasnijim razdobljima života, smatraju autori.

Jedan od njih, Larry Young, napisao je članak za Huffington Post u kojem tumači zašto je, po biološkim kriterijima, muška opsesija grudima 'prilično čudna'.

'Ljudska vrsta jedina među sisavcima ima mužjake koji su fascinirani grudima ženki u kontekstu seksualnosti', komentira Larry Young. 'I žene su jedinstvene među sisavcima po činjenici da im grudi rastu u pubertetu. Mi smo također jedina vrsta u kojoj muškarci dodiruju ili oralno stimuliraju grudi partnerice kao dio seksualnog čina.'

I žene u tome uživaju. Istraživanje kaže da 82 posto žena voli kada im muškarci stimuliraju bradavice, a više od šezdeset posto tražit će tu vrstu dodira.
Autori objašnjavaju uspjeh Playboy i drugih muških magazina, kao i '100.000 godina umjetnosti' kao dokaz da su muškarci osjećaju neodoljivu privlačnost ženskih grudi.

I ta je privlačnost prirođena, ne naučena. 'Dečki ne uče u parku da su grudi nešto što bi ih trebalo zanimati. To je biološki uvjetovano i duboko usađeno u naš mozak', piše Taylor. Štoviše, rezultati pokazuju da kad god se nađemo pred grudima, ili čak predmetima koji su s njima povezani (poput grudnjaka), češće donosimo loše odluke.

Neke teorije smatraju da obline sugeriraju zdravu ženku: kako su grudi uglavnom sačinjene od masti, njihova veličina sugerira izobilje, ženu koja je u dobroj kondiciji i snazi da bi mogla podizati djecu.

Druga teorija bazira se na činjenici da većina sisavaca vodi ljubav prilazeći odostraga. Kako grudi podsjećaju na žensku pozadinu, smatralo se da je tu tajna magične privlačnosti.
slika 1270590

Komentari 0

moraš se , ako želiš komentirati

Unesi email osobe kojoj želiš preporučiti ovaj blog.




trajni link



Prijavi se za nastavak

Prijavi se pomoću Facebook-a

Facebook prijava

Prijavi se pomoću Email-a

Zapamti me



Zaboravljena lozinka Registriraj se